fredag 1. april 2011

En stolt mamma

Det finnes ingen stoltere på denne jord enn en mor. Det er jeg ganske sikker på - og jeg er intet unntak. Å være så stolt og så glad i en person hadde jeg ingen anelse om at man kunne bli. Når man da i tillegg får skryt av barnet sitt havner i hvertfall jeg langt opp i skyene!
Teo slapper av på fanget til mammaen sin etter barnehagen. Blåklokka rundt det ene øyet er der på fjerde dagen ;)

Jeg har alltid elsket å danse, og dette har smittet over på sønnen min. Som mor så sønn? =) De fleste barn liker jo musikk og de fleste barn liker å danse. Så akkurat det er ikke så uvanlig - men her kommer skrytingen. Hold dere fast. Teo har rytme, han kan spesielle bevegelser og han eier virkelig koordinasjon. Han er kjempeflink! Jeg virkelig koser meg når jeg ser han danse!

Det var derfor en veldig stolt mor som hentet sønnen sin i barnehagen i dag. De hadde nemlig danset i dag, og opptil flere barnehageassistenter kom bort til meg og påpekte hvor flink han er og at han virkelig har koordinasjonen på plass. De spurte hvem han hadde lært dette av.. Det er i grunn et vanskelig spørsmål, for det er jo jeg som har danset med han siden han var nyfødt, men samtidig så er det ingen tvil om at det motoriske kommer fra hans far. Vi får ta på oss litt av æren begge to!
Teo slapper av hos pappaen sin i go'stolen med playstation. Skal tidlig krøkes ;)

Dette ser man også på "fotballbanen". Han klarer å løpe og sparke ball samtidig. Dette høres kanskje ikke så vanskelig ut, men for små barn er det en litt større utfordring. Jeg sliter i grunn med det selv :P

Til høsten skal man ikke se bort ifra at jeg melder han på et dansekurs (i den alderen er det vel mest lek) eller allidrett. Vi får se an, men det er oppe til vurdering. Jeg tror han hadde storkost seg!

Det var dagens skryt fra meg ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

hehe, så koselig det må være å få skryt av barnet sitt. Så morro at han kan danse! Kanskje han ender opp som proffdanser? Hadde jo ikke vært så ille det da :-)

Monica Jensen sa...

Det er alltid koslig å få skryt av barnet sitt. man er jo som regel enig i den skryten man får også :D tihi..

Hvem vet.. Spørs om interessen er der så lenge.. men veldig morro at han liker det nå hvertfall :)