tirsdag 5. april 2011

God start på dagen!

I går var jeg i seng 21:30. Fysioterapeuten hadde advart meg om at jeg kom til å bli ekstra sliten denne kvelden, i og med at skuldrene mine hadde blitt brukt som nålepute tidligere på dagen. Han hadde rett. Da klokken bikket 21 klarte jeg nesten ikke å holde øynene oppe. Det er deilig å legge seg tidlig og føle at man har fått den søvnen man trenger når luringen finner det for godt å stå opp halv syv =)


Jeg våknet opp med en forferdelig tannpine. Det verker i visdomstannen. Den skal trekkes neste uke, men dette gjør vondt, så jeg har fått en hastetime i dag. Hva de velger å gjøre i dag aner jeg ikke. Jeg har et håp om at de finner det for godt å trekke den slik at jeg slipper å grue meg en hel uke til, men vi får nå se på det ;)

På tross av vond tann har dette vært en bra start på dagen. Jeg har hatt selskap av verdens gladeste gutt, som har levd seg hysterisk morsomt inn i barnetv. Jeg har ikke vært trøtt og sliten. Vi har tatt oss god tid. Vi har kost oss med frokost og te. En bedre start på dagen kan man trolig ikke få ♥


Det eneste som mangler er sol og varme. Heldigvis er det ikke lenge vi må vente på det. Nå går det fort fram til sommeren! Som dere kanskje kan se utifra bildene mine er sommeren veldig etterlengtet ;)

Ha en strålende dag - med eller uten sol!

1 kommentar:

Smykkas sa...

Førtst må våren komme, for slik været er nå om dagen er det ikke mye å fryde seg over.

Håper det gikk fint hos tannlegen. Jeg tror det er ganske vanlig at de trekker visdomstennene.

Klem