fredag 1. april 2011

Her bor vi *film*

Jeg er ingen interiørblogger. Jeg liker å ha det pent og ryddig rundt meg - ja, noen kunne funnet på og sagt at jeg hadde støv på hjernen (som forsåvidt stemmer), men overopptatt av interiør er jeg ikke. Det er derfor ikke flust av sånne bilder på min blogg ;)

Ofte kan bilder av hjemmet juge litt. Noenganger ser det hundre ganger finere ut enn hva det i virkeligheten er (jeg sier ikke at dette gjelder alle,men det er jo lettere å trikse&mikse når man tar et bilde), mens andre ganger får man ikke helt frem hvor fint det faktisk er. Jeg gjør det derfor enkelt og greit. Jeg viser en film. Det er ingen "proff" film. Det er en film tatt med mitt mobilkamera. Det gikk fort og enkelt for seg (nesten litt for fort), men dere ser i hvertfall hvordan vi bor. Et ærlig overblikk.

Det er tre dører på filmen som jeg ikke beveger meg inn i. Dette er gjesterommet, vaskerommet og klesrommet. Grunnen til at jeg ikke viser frem disse tre rommene er fordi de sånn halvveis blir brukt til oppbevaring om dagen, og inneholder alt fra kofferter, til fliser, til papp,papp og atter papp. Det får komme en annen dag. En vakker dag.

Du vil nok også stusse på at jeg har så lite på veggene. Det gjør de fleste som kommer på besøk til meg. Det er av den enkle grunn at jeg har ikke funnet det "perfekte" å henge på veggene mine. Jeg vil ikke bare henge opp noe ræl, så derfor tar det tid. Jeg har dog en del ting som venter på å bli hengt opp. I den anledning søker jeg en handyman, men det tar tydeligvis tid å finne han...

Jeg viser også fram badet mitt. Planen var å ta bilder av det, men herregud - er kamera i gang så viser vi da (nesten) alt! Håndklær som står i stil til de fine blomstene mine skal kjøpes inn, og den stygge blå liftgardinen skal byttes med hvite trepersienner. Jeg hadde tenkt til å vente med å vise det fram, men vips - dere får se det i dag =)

PS: Vennligst ignorer den halvdøde planten i stua!

Så... Snurr film!

Sånn, nå skal jeg plukke opp min søster og min ene kusine. Vi skal videre til byen. Jeg trooor dette var dagens siste blogginnlegg ;)
HA EN RIKTIG SÅ FIN HELG!!

4 kommentarer:

Véronique sa...

For en kjempe lekker leilighet :) Jeg er kjempe misunnelig på deg/dere som har en stor leilighet :(


Ha en fin helg!!!

Klem!

Smykkas sa...

Så stort og fint dere har det. Smart å lage en sånn filmsnutt.

Klem

mammaKine sa...

Så fint du har det :-)
Vi har vært på Gran Canaria en uke. Så sinnsykt deilig!!

Monica Jensen sa...

Takk alle tre :)