tirsdag 26. april 2011

I alle regnbuens farger

Jeg hoppet ned i joggisen og leverte Teo i barnehagen idag. Mitt neste mål var Ski storsenter. Skal man finne bikini til sommeren gjelder det å være tidlig ute, ellers kan man se på det prosjektet som dødt. Been there, done that!

Jeg vil ha det fargerikt, men samtidig enkelt. Det er alt for mye dilldall i butikkene om dagen. Jeg ønsker ikke blonder, "diamanter", kuler og ringer på et enkelt lite plagg som en bikini. Hvorfor skal alt være over the top? Heldigvis besøkte jeg butikken Lindex. De hadde et greit utvalg, og jeg reiv med meg halve butikken inn i prøverommet. Den ene bikinioverdelen etter den andre ble prøvd, men ingenting holdt ting på plass. Ulempen med å ha jur som meg er at man aldri finner noe som passer. Noe fint som passer, vel og merke. Jeg endte opp med å gå ut av butikken med to bikinitruser rikere. Jeg elsker dem. En turkis og en knallrød. Helt enkle, men veldig meg, om jeg kan si det. Med en enkel sløyfe på hver side.

Prosjekt bikinioverdel får vente til en dag tålmodigheten min har vokst. Eller til en dag de finner ut at de skal få inn størrelse elefant i butikkene...

For å koble av etter en anstrengende, men kjapp shoppingtur tok jeg meg en tur i solariumet. Man føler seg alltid bedre med et hint av farge på kroppen. Det er deilig å møte sommeren med en glød i ansiktet som ikke kommer fra sminke. Dog med et par fregner ekstra, så klart.

Nå er jeg hjemme igjen, og etter flere dager med Teo aner jeg faktisk ikke hva jeg skal finne på. Plutselig har jeg all tid i verden til bare meg. Hva pleier jeg å gjøre? Jeg tror planen er å faktisk gjøre ingenting. Ingenting gjør jeg svært sjelden. Jeg skal lage meg knekkebrød med egg, en kopp te og lene meg tilbake med one tree hill - som forresten nærmer seg avslutning, uheldigvis.

Har du tips til hvor man får tak i fine bikinioverdeler? Jeg tar i mot alle tips jeg kan få. Dette er nemlig ikke første året jeg har løpt rådvill rundt i butikkene uten å ha funnet en dritt ;)

3 kommentarer:

Smykkas sa...

Du kommer ihvertfall ikke til å gå med rumpa bar, så jeg ønsker deg lykke til i jakten på overdel. Det er mange år siden jeg gikk over til badedrakt, men jeg har aldri hatt problem med store jur og kan derfor ikke gi deg noe tips.

Klem

Monica Jensen sa...

Neida,rumpa bar blir det heldigvis ikke. Bikinioverdelen dukker opp. Ellers finnes det alltid nødløsninger :)
Ha en fortsatt fin dag! klem

Anonym sa...

Du bør prøve deg på "spesial"-forretninger for undertøy som fører bhstørrelser for kvinner med bryster større enn c-cup. Change er kanskje det billigste alternativet jeg kommer på. (jeg vet lindex og kapphal har bh-str over c-cup, men bikinioverdelenes deres er dårlige, lite støtte, tynne stropper, dårlig kvalitet..)

Selv var jeg på Netty (bergensk undertøysbutikk) og kjøpte en Freya bikini, jeg betalte 700 el 800kr - men bikinien er like fin og fast i fisken, og gir fremdeles den gode støtten - snart 3år etter jeg kjøpte den ;)

(Freya har forøvrig vanlige BHer og, og har endel litt mer ungdommelige bher for jenter med store bryster som ikke vil ha "kjerring"-bher... http://www.freyalingerie.com/ )