lørdag 2. april 2011

Ikke glem badehetta!

I går var en hyggelig kveld. Det startet med en cosmopolitan (alkoholfri til de to yngste sådan), deretter ble pizzan laget - med vin som tilbehør, og så endte hele gjengen lettere henslengt opp i sofaen med potetgull, sjokolade og musikk. Der ble vi resten av kvelden, noe som passet i hvertfall meg veldig bra.

Det var en veldig hyggelig kveld, som må gjentas igjen! En ekstra takk til Pernille som var kveldens vertinne!

I dag våknet jeg opp hos Pernille. Vi spiste frokost og plutselig fikk jeg et stort behov for å svømme. Jeg ringte Live og ikke lenge etterpå var vi i Sofiemyrhallen og svømte. Utrolig god trening, og jeg kjenner det godt i armer, bein og mage nå.
Badehetter er pålagt i Sofiemyrhallen. Greit å slippe våte hår i bassenget, på tross av at badehetter kanskje ikke er det kledeligste plagget man finner her på jord ;)

Nå er jeg hjemme i leiligheten. Jeg skal diske i stand ett par tapasretter før jeg skal plukke opp Live. Vi har leiligheten til søsteren hennes på Grünerløkka til i morgen, så nå skal vi på husmorsferie ;) Hva kvelden har å by på vet vi ikke enda. Foreløpig er planen å spise god mat og bare kose oss, så får vi se hva Oslo har å by på - og hva vi orker!

Jeg ønsker dere en god lørdagskveld!! =)

5 kommentarer:

Véronique sa...

Dere kledde badehettene ;)


Ha en fin lørdag!!!

Klem!

ADHDmamma sa...

Neimen, jeg har jo gått på folkehøgskole med den ene badenymfen der! Hehe, Norge er jaggu ikke stort ;)

Går det ikke ann å få tak i sånne badehetter med masse gummiblomster på eller noe? Skal det være, så skal det være liksom :P

Renate sa...

Du har fått en Award av meg :) Se blogg!

Anonym sa...

Du var kult kledd der:)

Kan jeg spørre hvor genseren er kjøpt? ;)

MVH Pernilla

Monica Jensen sa...

ADHDmamma: så morro! nå sitter det en frøken ved siden av meg her som er veldig nysgjerrig på hvem du er :)

Renate: Tuusen takk. jeg skal ta en titt :)

PErnilla: Tusen takk. det var hyggelig å lese. Den er kjøpt på cubus :)