tirsdag 12. april 2011

Jeg prater til døve ører

Snakk om en regnfull tirsdag. Vel, det snør i det minste ikke!

Dagen i dag har jeg tilbrakt på kaffebesøk hos en venninne. Vi har ikke vært sammen på veldig lang tid, men det var som om vi hadde sett hverandre i går. Skravla gikk som før og det var veldig hyggelig å se hun igjen! Jeg hentet Teo tidlig i barnehagen og dro rett tilbake til Linda. Mathias (4mnd yngre enn Teo) og Teo storkoste seg sammen og lydnivået ble ekstremt høyt på ett tidspunkt. Det er ingen tvil om at det er to bilinteresserte gutter vi har fått!

Linda er en utrolig god samtalepartner. Hun har alltid gode råd på lager, og kommer med fornuftige tilbakemeldinger. Jeg kjenner på hele meg at jeg har noen færre kilo på mine skuldre etter denne dagen. Tusen takk!

Hittil har kvelden gått med til et bad. Både for Teo og meg. Teo synes det er superstas at jeg er med i badekaret,så derfor må det gjøres av og til. Jeg så for meg et rolig og varmt bad med luringen. Teo hadde derimot andre planer. Hvordan kan en 2åring sprute så mye? Når det renner vann fra både speil og taklister har man klart å sprute nok da,for å si det sånn. Ordet "nei" er forøvrig et ord 2åringen min ikke forstår, eller så har han plutselig blitt døv på begge ørene. Til slutt ble det så ille at vi måtte ta en pause fra badet og ta oss en alvorsprat. Da først forsto han betydningen av ordet nei, og vi kunne fullføre badet på en hyggelig måte, uten en trassig gutt og en sur mamma.

"Premien" for til slutt å høre på sin mor var kveldsmat. Her i hus må man gjøre seg fortjent til mat. Neida.
Ikke noe er bedre enn å se han kose seg med maten! Utrolig hvor opptatt man kan bli av en annen person sine matvaner ;)

Ellers har jeg nervene litt oppunder øra i dag. I morgen skal jeg på jobbintervju. Jeg er spent, jeg er nervøs - ja,jeg er faktisk ganske kvalm! Dette er en jobb jeg virkelig ønker. La oss bare håpe at den kan kombineres med alenemortilværelsen - og at de faktisk ser potensialet i meg. Vi får se.. Jeg prøver og ikke håpe for mye,for jeg er veldig redd jeg blir skuffet!
Ønsk meg lykke til!

Jeg ønsker deg en fin tirsdagskveld - med eller uten tenner! Jeg er nemlig én tann fattigere, noe som merkes godt i dag...

4 kommentarer:

Tina sa...

Herlig!
Ingenting er bedre enn å se de små virkelig kose seg med maten, mmm :)

Skjønner den badegreia. Vi har ikke badekar så han bader i balje inni dusjen, i tillegg så liker han å lukke igjen dusjkabinettet, alikevel... storvask av badet etterpå (eller det burde gjøres hvertfall!) :)

Liker bloggen din!
Lykke til i morgen.

Anonym sa...

Masse lykke til i morgen! :D

Hanne sa...

Masse lykke til! :)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, jenter - jeg trenger det! :)