onsdag 13. april 2011

Koffeinrus! Lurt!!

Jeg fant noe kosttilskudd i skapet på badet. Nå i kveld. Jeg fant det selvsagt for godt å kaste i meg et par kapsler. Hvorfor ikke? Nå har jeg derimot en følelse av at det blir en lang natt. Det er fint å lese på innholdsfortegnelsen etterpå. Koffein. En del koffein. Herlig!
For første gang på bloggen... Helt ærlig...

Da får jeg derimot god nok tid til å grue meg litt ekstra mye til jobbintervjuet i morgen. Jeg tror, helt ærlig, at jeg aldri har grudd meg så mye til et jobbintervju før. Jeg skjelver i buksene og spyr på samme tid! Det er derfor ingen tvil om at jeg kommer til å være supernervøs i morgen under intervjuet, noe som tilsier at jeg overhodet ikke klarer å være meg selv. Har jeg skikkelig flaks imponerer jeg med å tisse på meg... I såfall blir det i det minste en underholdende historie å dele med dere. Vi må jo se det fra den positive siden!

Så til det store (jente)spørsmålet: Hva har man på seg? Tydeligvis er det det jeg skal bruke natten min på å finne ut av - med mindre jeg får sove, så klart.
...null make-up! Jeg henter ikke engang posten uten sminke på... Føl deg spesiell! :P

Nå tuller jeg fælt her. Overtrøtt og på koffeinrus er en dårlig kombinasjon. Det går sikkert fint. Jada. Det ordner seg for snille jenter, og jeg er jo stort sett en snill jente!
God natt - jeg skal teste ut den søvnen. Påskefrokost i barnehagen i morgen så aalt for tidlig! Kos blir det, da!

4 kommentarer:

Renate sa...

Jeg synes det hvertfall er tøft gjort å legge ut bilder uten makeup for min egen del. Da er jeg VELDIG påpasselig på at de er i svart/hvitt :)

Da ser jeg ikke ut som ett dødens ansikt

Monica Jensen sa...

Haha,det er en grunn for at disse er i svart/hvitt :P

Renate sa...

/sv: Takk lige så :)

Smykkas sa...

Du mangler ihvertfall ikke pågangsmot og humor.

Lykke til.

Klem