mandag 11. april 2011

Mareritt og pysetendenser!

Teo sliter en del med mareritt for tiden. Jeg bråvåknet i natt av en hysterisk unge som sparket villt rundt seg og hylte ut "neeei ha på bussa"  (oversettelse: vil ikke ha på buksa). Jeg prøvde å roe han ned, men det var helt umulig. Det var ingen tvil om at han sov, for han hadde øynene igjen og var helt borte. Plutselig kjente jeg at pysjbuksa var klissvåt. Det var nok trolig derfor han var så hysterisk som han var. Med en gang jeg tok av buksa og bleia roet han seg, la seg over på siden og sov videre.

Det er fin måte å våkne på i grunn. Jeg var på nippet til å få hjerteinfarkt. Å bli røsket ut av dyp søvn på grunn av en helt hysterisk barnegråt gjør noe med nervene dine altså!

Ellers i dag har jeg trukket den ene visdomstannen. Snakk om å være en pyse. Uten forvarsel tok hun bedøvelsessprøyta inn i munnen min. Jeg skriker ut og trekker meg tilbake. "Hvaaa gjøør du?? Jeg må jo forberede meg litt!" Før jeg visste ordet av det hadde de smurt på bedøvelseskrem, satt på radioen og gitt meg en hånd å holde i. Følte meg som en 10 åring igjen jeg, men det var godt med litt støtte!

Tannen kom ut, og jeg har spise-og drikkeforbud i noen timer. Foreløpig har jeg ingen smerte, men det kan nok også skyldes bedøvelsen. De fikk også skjært bort tannkjøtt rundt den vonde visdomstannen min. På torsdag er det ny runde. Hurra, jeg gleder meg.......... ;)

Nå venter jeg på at sola skal skinne på terrassen min. Planen er å holde på litt der ute i dag.
Det er godt med vår ♥

Ingen kommentarer: