tirsdag 5. april 2011

Pain! Smerte! GRR

Tannlegen kunne ikke hjelpe med stort i dag. Jeg fikk en antibiotikakur, og that's it. Jeg hadde håpet de kunne gjøre noe som hadde hjulpet , med én gang. Røske tanna ut for eksempel... Tannverk er helt forferdelig. Jeg hadde tatt en fødsel anyday i stedet for det her. Denne smertestillende rusen jeg er på nå får meg til å tenke urasjonelle tanker!
Vi har feiret min stefars 41årsdag i dag. Kaker, pølser, godteri. Utrolig hva man klarer å presse inn i munnen når man er sulten. Jeg trosset smertene og presset maten inn i halvåpen munn. Stikkordet er å ikke tygge, bare svelge det helt. Ikke noe problem!

Ellers har jeg det bra...

PS: Ikke glem min herrrlige give away! Herb chopper kan du vinne denne gangen!

3 kommentarer:

Pia sa...

Huff da! God bedring!

Monica Jensen sa...

takk for det =)

Phoebe sa...

Huff, jeg føler så med deg frøken! Tannverk er grusomt! Sa de noe om når du kan forvente bedring eller?