mandag 4. april 2011

Redusert

I dag har jeg følt meg litt på lik linje med denne her:
Jeg har vært hos fysioterapeuten i dag. Nakken min har blitt sterkere (hurra), men muskelknutene i skuldrene mine vil ikke slippe taket. Vi (eller han er vel rettere sagt) fant ut at det var lurt å prøve med nåler, da de har god effekt. Selve stikket merket jeg ikke. Det jeg derimot merket godt var når han roterte nålen ned i selve muskelknuten. Armen min rykket til og det presset noe enormt i knuten. På den ene siden er jeg så stram at det hadde ikke store effekten (bedre lykke neste gang?), mens på høyre side slapp den en del opp. Heldigvis.

Det er ikke det å bli stukket med nålene som er ille. Det er tiden etterpå. Det har jeg erfart i dag hvertfall. Jeg klarer ikke bevege armene mine over hodehøyde og føler meg totalt handikappet. Kjennes ut som jeg har pådratt meg en skikkelig kink. Dette er visstnok normalt, og i løpet av en dag eller to skal det føles mye bedre. Da satser vi på det, og roper hurra for nåler! Hvem hadde trodd at slike ord skulle komme ut av min munn...?!

Teo og jeg har hatt en rolig ettermiddag med besøk fra bestefar/pappa. Da bestefar hadde dratt lå vi lenge i senga hans og sang sanger. Plutselig hadde lille lykketrollet sovnet i armkroken min. Vi trengte sårt den rolige kvalitetstiden før leggetid nå etter noen dager borte fra hverandre. Jeg satte i hvertfall ekstremt pris på det!
Nå skal jeg synke ned på sofaen og pleie mine såre skuldre ved å ikke gjøre noenverdensting!

Det er forresten morro at såpass mange hittil har meldt seg på give away'n. En stor takk til alle som titter innom meg. Jeg skriver mye ræl, men utifra lesertallet så faller det i hvertfall i smak hos noen.
Gøy! ♥

3 kommentarer:

Smykkas sa...

Nå må du ta deg litt sammen unge dame, for det er ikke noe ræl du skriver. Jeg synes det er kjempekoselig å lese innleggene dine.

Nydelig bilde av deg og den skjønne gutten din.

Klem

Monica Jensen sa...

Hehe, det er godt du synes det er hyggelig. Får jo bare positive tilbakemeldinger,noe som er veldig koselig! Av og til kommer innlegg jeg ser på som "ræl" når fantasien stopper opp litt :)

Takk for det :) Det ble tatt nå nylig i Spania :)

Ha en fin dag! klem

Monica Jensen sa...

Man er vel kanskje litt ekstra kritisk til det man skriver selv..? :D