onsdag 6. april 2011

Smertestillende ♥

Når man har tannverk er det to ting som hjelper. Familie og gode venner. Familie og gode venner kommer med riktig antibiotikakur, smertestillende og god hjelp. De får deg også til å smile og de får deg til å tenke på noe annet enn at du har vondt.
En stor takk til mamma, Isabelle og Live ♥

Kvelden min er mye bedre enn resten av dagen, sånn smertemessig i hvertfall. Medisinene har allerede begynt å virke,og smertestillende har god effekt. Herlig! Hvorfor ha vondt når man har muligheten til å slippe...?
 
Denne helgen har jeg barnefri, for andre helgen på rad. Det er ikke noe jeg roper hurra for, men Eirik skal på guttetur neste helg, og derfor blir det sånn denne gangen. To helger på rad hos pappaen sin og så to helger på rad hos mammaen sin. Hva jeg skal i helgen aner jeg ikke. Jeg var liksom så klar for Teo-helg jeg nå..
 
Jaja, man finner vel alltids på noe lurt. Litt tid med Live blir det i hvertfall. Hun og Jesper rømmer 14 dager til Spania på søndag nemlig. Deilig for dem. Sommer,sol og varme! ♥
 
Nå skal jeg gjøre liggesåret mitt større ved å flytte meg fra sofaen til senga. I morgen blir dagen bedre. Det den jo bare bli! =)

4 kommentarer:

Cecilius blogg sa...

Godt å høre at du har det litt bedre nå. Ingenting er verre enn tannverk (utenom fødsel da..).. Håper natta blir bedre, og at du får tatt igjen litt søvn! off a meg.. God bedringstanker sendes!

Véronique sa...

Det var godt å høre at du er bedre :)

Jeg har forresten fått meg jobb *jubler*

Klem!

Monica Jensen sa...

Cecilie:
Dessverre var det nok bare smertestillende som lurte meg. For nå er jeg på en ny nedtur. Forhåpentligvis er det bedre til i morgen :)
Takk for gode tanker! :) Sove godt :)

Veronique:
Wow! endelig! grattis :D Hvor? Stor klem

mammaKine sa...

Å, jeg skjønner litt hvordan du har det. Jeg sleit med visdomstann for bare noen uker siden, men antibiotikakuren hjalp heldigvis på meg. Masse god bedring! Klem fra meg.