søndag 24. april 2011

Sol, sommer og stillhet!

For en rolig dag. Her er det bare oss to, og vi koser oss med det. Innimellom er det godt og bare være hjemme også, en hel dag. Selv for to rastløse sjeler.

Litt tvangskos må til.. Plutselig blitt for tøff til å drive og kose med hu derre mora si.....

Så lenge det er fint vær kan man jo ikke klage. Vi har vært ute i omtrent hele dag. Vi har lekt på terrassen og vi har gått på to lange turer. Turene var i håp om at luringen skulle ta seg en dupp. Av og til må man ha veldig stor tålmodighet for å få han til å sovne. Det kjente jeg spesielt godt på i permisjonen ;) Sånn er det med et kolikkbarn som blir alt for fort vant til bevegelse for å sove på dagtid. Uansett... Vi koser oss og nyter den etterlengtede varmen =)
Han sovnet til slutt, og sover jaggu enda. Tror han trenger det, formen er jo ikke på topp. Mens han har sovet har jeg fått vasket bilen. Den ser i grunn nesten mer møkkete ut nå som jeg er ferdig, så noe sier meg at jeg ikke gjorde en så bra jobb? Jeg skal i det minste ha for innsatsen!

Nå sitter jeg ute på terrassen og nyter stillheten før jeg skal i gang med middagslaging. Stillhet. Det er det virkelig her på lændet, og innimellom er det utrolig deilig. Sånn som nå. Kjenne sola steike på kroppen og lene meg tilbake i go'stolen og bare nyte stillheten!

2 kommentarer:

Smykkas sa...

Det har vært mye godvær å glede seg over denne påsken Det føltes faktisk som full sommer med en gang.

Herlige bilder av koseprinsen.

Klem

Monica Jensen sa...

Ja,været er fantastisk om dagen. Det fortjener vi også etter en alt for lang vinter :)
Takk - jeg må jo si meg enig ;)
klem tilbake