mandag 18. april 2011

Som natt og dag ;)

I går føltes dagen som et mareritt (det er å ta i litt, men jeg legger ikke skjul på i innlegget under at det var en slitsom dag), mens hittil i dag har dagen vært som en drøm. Det er så deilig med en god start på dagen etter gårsdagens kamper!

I går kveld bestilte Teo og jeg årets sommerferie. Vi skal nemlig en uke til Spania med Live og Jesper. Foreldrene til Live har hus i Estepona, og der får vi lov å være en uke i juli. Det blir fantastisk. Garantert godt vær, god mat og ikke minst gode venner. Jeg la meg derfor med et smil om munn i går kveld =)
Etter en lang og god natt var vi klare for en ny dag. Sola skinner, og ikke nok med det - den varmer. Veldig. Så etter en lang frokost var det bare å ta på seg klærne og komme seg ut. Teo fikk lov til å ha på løpeskoene, for første gang i barnehagen. Vi tuslet bort i Teo sitt tempo. På veien går vi forbi både lastebil og gravemaskin. Det er utrolig gøy å se han gå fra å le, til å bli redd og til vill ekstase mens vi ser på dem. For han er jo en gravemaskin noe av det tøffeste som finnes på denne jorda!

I barnehagen ventet alle kompisene hans. De var klare for lek og morro ute i det fine været. Teo har så godt av å leke med kompiser. Nettopp derfor har jeg valgt at han skal være i barnehagen både i dag og i morgen. Heldigvis er kompisene hans der også disse dagene,så han får mer enn nok å gjøre!

Så fort dagens husarbeid er gjort, skal jeg sette meg ut i sola med et blad. Hei energi. Hei solbrun kropp! Der har jeg store planer om å bli sittende fram til Teo skal hentes om noen timer. Men kjenner jeg meg selv rett, med lopper i blodet, så ender jeg vel opp med å gjøre både det ene og det andre framfor den solsteikinga.. Vel, det er foreløpig dagens plan i hvertfall ;)

Lag deg en fin dag. Jeg elsker Norge når det er fint vær!

PS: 100 følgere. Så morsomt! Jeg smiler! =)

1 kommentar:

Smykkas sa...

I dag har det vært helt fantastisk. Tenk om vi kunne få en sånn påske.

Så supert med ferien, da. Det blir nok en flott opplevelse.

Klem