torsdag 7. april 2011

Å være mamma til en gutt

Å være mamma til en gutt er morsomt, interessant, spennende, utfordrende, krevende og ikke minst veldig koselig. Jeg har alltid ønsket meg en sønn, og helt siden den dagen jeg ble gravid har jeg visst at jeg ventet en Teo. Jeg har stolt på magefølelsen min, og den har vist seg å stemme!

Jeg ble gravid tirsdag 5. februar 2008 (den dagen kusinen min fikk sin lille Marius). Noen dager senere lå jeg i sengen og kjente det stakk til. "Nå festet egget seg", sa jeg til Eirik - etter 15 måneder som prøvere. En uke senere tok jeg en test hos legen. Den var negativ. Jeg visste allikevel at jeg var gravid. To dager senere viste testen positiv, en søndagsmorgen hjemme i leiligheten vår på Langhus http://monicajensen.blogspot.com/2008/02/herlig-dag-3.html.
Da vi var på ordinær ultralyd i slutten av mai fikk jeg bekreftet det jeg allerede "visste". Nemlig at det var Teo som gjemte seg inni der. Jeg smilte så jeg fikk vondt i kjeven hele den dagen! http://monicajensen.blogspot.com/2008/05/its-boy-3.html

Å få se hvordan en liten gutt utvikler seg og oppfører seg synes jeg er utrolig gøy. Han er så innmari gutt. Det er mye lyd, det er mye fart, det er mange rare ansiktsuttrykk - ja,det er herlig! Han har allerede kommet i den alderen der han skal tøffe seg. Åh som han skal tøffe seg! Han lager "tøffe seg-ansiktet", som jeg kaller det, og shower som bare Teo kan.

I dag fikk han velge hvilke klær han skulle ha på selv. De nye klærne han har fått fra mormor. Han er kanskje liten, men når han har på seg klær han er fornøyd med selv merker man det på hele han. Den typiske gutteoppførselen (mye lyd, mye fart, osv) forsterkes, og han blir nesten for tøff for sitt eget beste ;) Det er veldig morsomt å se han sånn!

Jeg er spent på hva de neste årene har å by på =)

Nå skal jeg ta en dose med smertestillende igjen, og krype under dyna. Tannverken har ikke blitt noe bedre. Jeg var optimistisk i går kveld, men det var bare smertestillende som gjorde jobben sin. I natt fikk jeg en ny "nedtur", hvor jeg igjen syntes ganske synd på meg selv. Jeg føler meg som en pyse her jeg sutrer, men tannverk er ikke bare bare asså! Jeg begynner å savne mat nå også...
Ha en fin dag, tittere! Klem fra meg**

Ingen kommentarer: