søndag 15. mai 2011

15 år og tilbake på barnerommet

I går storkoste jeg meg. Vi hadde en skikkelig jente-vors, for deretter å ta turen til Ski. Der endte vi opp på bar-til-bar runde. Høhø. Det er to utesteder i Ski, så runden var ikke så lang ;) Jeg storkoste meg, og møtte mange morsomme mennesker. Det var stappfullt ute med festglade mennesker, og det liker vi!

Huset til mamma sto tomt i helgen. Alle er bortreist. Jeg dro derfor med meg en gjeng opp til mamma på nach. Hysj, ikke si noe til henne. Plutselig følte jeg meg som en 15åring igjen. Raide barskapet til mor og gjøre ting som man lissom ikke får lov til. Det føltes godt å være 15 år igjen, selvom det bare var for noen timer!

I dag er jeg plutselig 23,5 år igjen (24 om en måned, folkens), og jeg har en ryddejobb foran meg! Formen er på topp. På tross av at vinen gikk ned på høykant i går kan jeg ikke kjenne på formen at jeg har rørt en dråpe. Det er fantastisk! Mens jeg rydder og får huset til mor til å skinne skal jeg prøve å tenke meg til hva slags samtaler jeg hadde i går.. Noe sier meg at jeg sa litt for mye til litt for mange! Du vet.. Skravla går i godt lag ;)

Lillehammer, høsten 2010

Ingen kommentarer: