onsdag 11. mai 2011

Back in business

Første dag på jobb gikk veldig greit. Man trenger ikke være rakettforsker for å utføre den, men det har jeg da heller aldri påstått at jeg er. Det føles uansett utrolig godt å være tilbake i arbeidslivet, selvom det bare er for et par uker. Arbeidsoppgavene har jeg allerede satt meg inn i, og jobben går lekende lett for seg. Hyggelige medarbeidere er det der også. Altså bare pluss!

Selv det å frankere post føles godt. Jeg har savnet å ha en jobb å gå til. Jeg har savnet å gjøre noe annet enn husarbeid. Jeg har savnet å ha en annen tittel til hverdags enn kun mamma. Jeg nyter derfor dette. Jeg grudde meg litt. Det er jo så lenge siden sist. Hvorfor spør jeg meg selv nå. Det er jo bare deilig!

Nå jobber ikke jeg 100%. Vet ikke akkurat prosenten, men rundt 75-80% tipper jeg. Det passer greit, med tanke på at reiseveien nesten tar en time hver vei. Det hjelper også på samvittigheten min ovenfor Teo, selvom jeg vet at jeg ikke trenger å tenke på den. Han har blitt stor gutt og koser seg i barnehagen.

Jeg gleder meg litt til i morgen jeg :)
Får håpe en ny jobb dukker opp straks, slik at jeg har noe å gå til når dette vikariatet er overstått!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Gratulerer så masse :-)
Håper drømmejobben dukker opp snart!

Véronique sa...

Gratulerer så masse med vikariat :) Hva slags jobb er det og hvor er det?

Monica Jensen sa...

Jenny:
Takk takk! DET håper jeg også. Jeg blir mer og mer stressa for hver dag som går nå. Jeg er nødt til å ha en fast jobb å forholde meg til snart :)

Veronique:
Takk takk! Jeg er resepsjonist hos Veolia på Fagerstrand :)