lørdag 21. mai 2011

Bilkjøring i en alder av 2! Jeg ventet i det minste til jeg var 11..

Phu! Jeg må innrømme at det kjentes fryktelig godt å sette seg ned i sofaen nå, og vite at luringen sover søtt i sengen sin. Her startet nemlig dagen før halv seks(!). Det er litt tungt å starte dagen da, men det går seg til - helt til smellen kommer litt utpå dagen og du føler at all luften blir slått ut av deg. Da er det bare å se etter neste kaffekopp!

Vi har stortsett hvert på farten i hele dag og fått fikset en del praktiske ting. Det ble ikke tid til noe særlig lek gitt. Heldigvis har luringen kost seg. Flaks at han er såpass glad i å kjøre bil. Jeg føler nemlig ikke at vi har gjort stort annet i dag..

Bilen min har fått nye sommersko i dag. Vi måtte stå i kø i godt over en time for at de skulle sette dem på for meg. Først tenkte jeg "åh herregud, skal jeg stå fast her lenge med en 2åring i bilen?!". Min neste tanke var at selene hans måtte av og han måtte fram til meg. Han satt og "kjørte" bil i godt over en time og storkoste seg med det. Musikken var på full guffe, vinduene var åpne, blinklysene blinket i takt med vindusviskerne. Jada, det var liv. Vi råna i stillestående ;)
Inne på verkstedet hjalp han til å løfte bilen opp, han hjalp til å senke den. Han var generelt fryktelig lite sjenert av seg. Jeg sto på sidelinjen (med buksesmekken oppe...great!) og ventet tålmodig!

Jo, og mens vi sto i skiftedekk-køen trillet plutselig en bil opp ved siden av meg. Det var pappa/bestefar som overrasket oss. Da vi var ferdig med dekkskiftet ble vi med han og spiste. Thai-mat sto på menyen. Jeg synes thai-mat er veldig godt, men akkurat denne retten smakte....såpevann? Jeg blir ikke overrasket om jeg er noe uggen i magen i morgen!

Ellers har vi handlet inn bursdagsgaver, ny lader til dataen til mor (den ble ødelagt i går kveld, totalt krise) - og så avsluttet vi dagen/kvelden med middag hos mamma/mormor og et lite besøk nede hos oldemor og oldefar (bestemor/oldemor er hjemme fra sykehjemmet :))! Alt i alt en fin, men hektisk dag! Vi får heller roe ned litt i morgen :)

Nå er det sofakos og OTH som gjelder. Det har ikke vært nok timer i døgnet de siste dagene til å få sett det. Så nå gleder jeg meg til å lene meg tilbake i sofaen og rømme med den siste episoden! Kos!
Håper dere har hatt en fin dag! Klem fra meg**

2 kommentarer:

Kristine sa...

Ja, de skal tidlig krøkes disse ungene. Min eldste var helt gæær'n etter å kjøre bil. Kunne sitte inni bilen å late som om han kjørte i flere timer! Han har en genuin interesse for kjøretøy den dag i dag. Som 2-åring kunne han alle bilmerkene...jeg også, forresten. ;)

Monica Jensen sa...

Haha, det er AKKURAT sånn Teo er! Hadde det vært opp til han hadde han bodd i bilen ;)

Hehe, du kunne dem du også ja? ;) Blir fort til det, med tanke på at 2åringer har en bitteliten tendens til å repetere seg :D