torsdag 5. mai 2011

"Drømmejobben" - fikk jeg den?

"Drømmejobben" ble ikke min. 43 søkere. 24 ble innkalt til jobbintervju. 2 kom videre. Jeg var ikke en av dem. Jeg har lenge gått og håpet på jobben, men den siste tiden har jeg vel egentlig skjønt at den ikke vil bli min - og det er egentlig helt greit. Det som derimot ikke er greit er at jeg ikke har jobb! Det er frustrerende, og jeg merker skuldrene mine kommer nærmere og nærmere ørene!

Så dere får krysse fingrene for meg i dag. Jeg skal nemlig på et annet jobbintervju. Det er hos adecco, og det gjelder ingen spesiell jobb nå i første omgang, men kryss fingrene for at de finner en passende jobb til meg snart. xx

I mellomtiden skal jeg gjøre mine husmorsplikter. Brette et hav med nyvaskede klær og rydde her. Dere vet... Det jeg gjør hver dag! I smug skal jeg fantasere om browniesrøre. Det gjør jeg også hver dag. Som regel blir det med tanken, men en sjelden gang klarer jeg ikke å motstå fristelsen. Vi får se om den dagen blir i dag...

Ha en fin dag - til helgen kommer varmen tilbake. Vi gleder oss til det. Både Teo og jeg har blitt alt for vant til å fly rundt med t-skjorte. Det er et prosjekt å få luringen til å forstå at både genser og jakke må på før man går ut av døren ;)
Klem fra meg**

2 kommentarer:

Jenny sa...

Jeg håper du får drømmejobben en dag, Monica!
Det fortjener du. Men i mellomtiden er du en perfekt mor for sønnen din :-)

Stå på!

Monica Jensen sa...

Takk for det :) Det var en veldig hyggelig kommentar :)