torsdag 12. mai 2011

Hei sosiale antenner!

Andre dag på jobb gikk som smurt, på tross av lite søvn. Jeg trives veldig godt, så jeg har ingenting å klage på. Synd vikariatet kun er ut mai.. Hyggelige medarbeidere er det der også!

En av mine arbeidsoppgaver er å handle inn lunsj til gjengen. Jeg sa jo at jeg var matmor der ;) På butikken møtte jeg på en kar i 40åra. Da jeg gikk forbi han lente han seg helt inntil meg,for så å komme med denne kommentaren "mmm,du luktet i hvertfall reint og godt!" Ehh..heh..Takk, ekle du? Snakk om å ha feilstilling på de sosiale antennene sine,da.. Han har i hvertfall aldri hørt ordet "intimsone" før!

Uansett.. Nå er luringen sendt avgårde til pappaen sin. Nybadet og nysmurt. Nå som han kommer hjem med småstein i håret og sand i bleia har jeg et ekstra stort behov for å bade og smøre han inn på kvelden. Jeg orker nesten ikke å ta i sand,siden jeg blir så tørr på hendene, og derfor føler jeg han er tørr fra topp til tå - i og med at han bader i sand daglig!

Nå skal jeg hoppe i dusjen selv og ta turen innover mot byen. I kveld har jeg en avslappende skravledate med Anka. Det er lenge siden det :)

Vi sees plutselig!
Klem fra meg**

2 kommentarer:

Kristine sa...

Flott at det går bra på jobben. Bare synd du skulle møte på han derre derre ekle fyren!

Kos deg på skravlekveld.:D

Phoebe sa...

haha, så mange snålinger det finnes ute i verden!