onsdag 18. mai 2011

Hoppe i fallskjerm uten fallskjerm

Hvem hadde trodd at 17. mai skulle tære sånn på? Jeg har virkelig følt meg banket opp i dag. Skulle tro jeg nesten hadde hoppet i fallskjerm uten fallskjerm. Jeg har vondt fra topp til tå. Det kjennes ut som om jeg er skikkelig støl, men så dårlig trent er jeg ikke at jeg blir støl i absolutt hele kroppen etter en dag i bunad. Trossalt!
Det er ikke bare jeg som er bittelittegranne monstersliten etter 17.mai. Teo har vært hjemme med pappaen sin i dag siden formen hans var på halv tolv. Det har allikevel ikke hindret oss i å ha det morro i dag. Ettermiddager der man føler man har god tid er gull verdt. Helt til det er tid for leggetid...

Det er ikke å stikke under en stol at leggingen kan være et prosjekt her i hus. Han er nok som meg - litt for nysgjerrig til å sove. Som regel har jeg tålmodigheten på plass på kveldstid, men når man føler seg utslitt fra før av er det vanskelig å finne milevis med tålmodighet. Det merket nok Teo også, for når han kom ut av rommet sitt for hundreogføttiendegang startet han med å rope ut "Fyyyyy! Mamma ikke sinna!" Mamma var ikke sinna, ikke enda, men det var neimen ikke langt ifra.
Et par bøker og et par sanger avslutter vi alltid kvelden med. Deretter er det sovetid. Vil han ikke sove da betyr ikke det at jeg leser hundre bøker til for han og synger ti nye sanger. Nei, da får han enten lese for seg selv eller titte i taket - poenget er at han skal bli i sengen sin. Det er et poeng han tydeligvis ikke har fått med seg....?! Nå har han derimot endelig sovnet, og jeg kan kollapse på sofaen!

Vel, kollapse sånn 100% får jeg vente med til natten å gjøre. Jeg skal nemlig sette meg ned å jobbe litt med skriveprogrammet Final Draft. Bli litt kjent med det. Jeg har nemlig fått et lite jobbtilbud. Det er ikke en jobb som gjør meg rik, det er bare snakk om noen få timer i uka, men det vil gi meg en veldig god erfaring som jeg kan ha med meg videre. Jeg er glad. Litt nervøs. Men mest av alt veldig spent! Forteller dere mer senere når jeg vet mer :) I første omgang må jeg gjøre meg ferdig med vikariatet jeg er i nå, så får vi se!
Er det flere som er slitne etter gårsdagens feiring? Du får gjøre som meg, lene deg godt tilbake i sofaen med dataen i fanget og tekoppen i hånda! Klem**

2 kommentarer:

Kristine sa...

Huff, ja...Jeg er kjempesliten, men det er vel mer fordi natta her i huset ikke ble av de beste... Måtte jo vekke yngstemann med jevne mellomrom, pluss at han våknet 99 ganger av seg selv fordi han hadde vondt. Tror det blir tidlig kveld på oss.

Håper ikke du brygger på noe hurlumheter? Kan nesten høres sånn ut. God bedring til dere! Koselige bilder. :D

Monica Jensen sa...

Kristine:
Huff ja, det leste jeg. Så skremmende, og så utrolig fort gjort! Godt at det går bra med han :)

Formen er grei i dag, men fortsatt dødsliten. Det kommer seg vel får vi håpe :)