søndag 29. mai 2011

Hyperaktiviteten har nådd nye høyder i dag

Vi feiret mamma/mormor idag. Når man mixer rolig formiddag, lang dupp, søtsaker og masse folk fører det fort til at luringen blir en "smule" overgira. Når man sto der, etter fire timer med duracell kaninen, og tenkte at energien snart måtte ta slutt måtte man tro om igjen. Her er det energi nok for 10 menn. Han sto fortsatt og hoppet opp og ned og opp og ned uten stopp.

Det er underholdende, men det kan også gå en kule varmt. Av og til kan det rett og slett bli for mye aktivitet - spesielt når rampestrekene kommer i tillegg. Høre på mammaen sin gidder man i hvertfall ikke.

De fleste unger (slik jeg har fått det med meg) er bøllete hjemme, men rolige som lam ute blant folk. I vårt tilfelle er det omvendt. Hjemme er han faktisk forholdsvis rolig, men når vi er hos andre er han som regel klin kokos bananas. Heh. Folk må jo tro at jeg har null kontroll på ungen min. Men dere, jeg har kontroll altså, det ser bare ikke alltid sånn ut :P

Nå er jeg helt kaputt. Senga roooper på meg. Men først må jeg bare ta ut av oppvaskmaskinen. Jeg må bare henge opp en vask. Jeg må bare vaske håret. Dere skjønner greia.. Jeg havner ikke i senga med det første!
Ha en god natt, tittere! :)

Ingen kommentarer: