onsdag 25. mai 2011

I ♥ dugnad

Stakkars, det er ikke bare jeg som er sliten om dagen. Teo synes det tærer litt på at mamma er tilbake i jobb igjen han også. Dagene i barnehagen blir hakket lenger enn hva han er vandt til, og det kan slite ut en tøff 2åring. I dag sovnet han 16:45, mens mammaen hans lagde middag.
Det var umulig å få liv i han igjen. Til slutt vasket jeg han og tok på han pysjen for deretter å bære han i seng. Luringen sov seg gjennom det hele. Han har et godt sovehjerte, når det passer han ;)

Det som derimot var synd var at Teo hadde gledet seg i hele dag til å se gravemaskinen. Vi hadde nemlig dugnad i dag også (I ♥ dugnad), og i den anledning hadde vi bestilt gravemaskin slik at den gjorde jobben vår lettere; nemlig grave grop slik at vi fikk plantet noen få (100) tujaer. En annen ting som var litt synd ved at han sov var at han var jo det derre kortet mitt - kortet mitt som fritar meg fra å bruke hele kvelden på dugnad på grunn av legging og sånne mamma-ting ;) Det er ikke det at jeg ikke vil bidra altså, men for min del holder det med 2-3 timer av kvelden min, ikke 5-6 timer....

Men hvem dukket ikke opp i grevens tid, på slaget halv åtte da alle de andre barna skulle inn å sove?! Jo, det var Teo det. Han var klar for dugnad, lek og gravemaskin. Litt i seneste laget mente hans mor, men det var verdt det når jeg så han lyse opp over alt det flotte gravemaskinen klarte å gjøre. Vi fikk også litt kvalitetstid så fort jeg fikk lurt han med meg inn, med lesing og kveldsmat i sofaen. Det føler jeg vi trengte, for i morgen starter pappahelgen!
Nå skal fellesgangen vaskes, og deretter skal jeg ta beina på bordet og jobbe litt med "prosjektet" (vi kaller det det fra nå av). Akkurat nå om dagen kunne døgnet hatt noen få timer ekstra. Det er vel det som kalles tidsklemma, som stort sett alle lever i om dagen. Jaja, det er litt morro å ha en full timeplan også. Jeg kommer bakerst på listen, men så er riktig nok ikke jeg den eller det som er viktigst om dagen heller. Før jeg vet ordet av det sitter jeg plutselig på rompa igjen og ikke aner hva jeg skal fylle dagene mine med *grøss og gru*, så jeg klager ikke over at dagene går litt i ett nå for tiden :)

Ingen kommentarer: