onsdag 4. mai 2011

Let's face it...

Den lille bebisen min begynner å bli stor. Han sier det jo selv "jeg er stoooor dutt (gutt)", og han har helt rett. Til høsten begynner han på stor avdeling. Der hvor 5 åringene går. Han blir den aller minste på avdelingen sin. Jeg gruer meg som bare det, men han har nok godt av det. Det hadde blitt kjedelig for han å gå enda ett år på småbarn.

I dag skulle han få lov til å være med de store barna på tur. Bli bedre kjent med den nye avdelingen sin. Han dro stolt av gårde til barnehagen, med sekken på ryggen. Drikke og sitteunderlag var med i sekken. Han var klar for tur med de store barna!
Når man går på stor avdeling må man være mer selvstendig, selvsagt. Det er den biten jeg gruer meg til, for jeg mener han er litt for liten, men samtidig tror jeg det kommer til å gå over all forventning, og jeg håper og tror han kommer til å stortrives! :)

Så snart han var levert i barnehagen tok jeg meg en løpetur. Det skjer ikke hver dag. Det skjer egentlig aldri. Det føltes godt med en kick-start på dagen. Sola skinte, og det var godt å presse seg selv litt. Hver gang jeg kjente at kroppen hadde fått nok presset jeg meg selv bittelitt til. Det hele endte med at jeg....kastet opp! HA! Snakk om å være godt trent ;) Gårsdagens tunfisksalat sto klar i kjøleskapet hjemme som dagens frokost, men etter å ha fått den i retur på løpeturen fant jeg det for godt å kaste den så fort jeg kom hjem...
Er du glad for den informasjonen? Bare hyggelig ;) Løpeturen ble avsluttet med knebøy. Sit-ups velger jeg å vente med, med god grunn. Nå skal jeg gjøre dagens husarbeid, hoppe i dusjen og møte min kusine, Marlene. Vi skal besøke bestemor på sykehuset!

Ha en fin dag :)

2 kommentarer:

Phoebe sa...

wow, så flink du var som jogget! Det er jo egentlig enormt deilig, når man ikke kaster opp da selvsagt. hehe

Håper du får en kjempefin dag :-)

Monica Jensen sa...

Litt stolt av meg selv også, faktisk - selvom det endte som det endte ;)

Dagen har vært fin! håper du også har hatt en fin dag, snuppa =)