onsdag 25. mai 2011

Lære nye, spennende ting

En veldig kreativ, flink og motiverende kvinne har spurt meg - lille meg - om jeg vil samarbeide litt med henne. Selvfølgelig vil jeg det! Muligheten til å lære nye ting, utvikle meg og samle erfaring på akkurat dette feltet kan jeg jo ikke si nei takk til. De neste kveldene mine vil derfor hovedsakelig bestå av å jobbe med dette nå-er-jeg-kjip-fordi-jeg-ikke-forteller-dere-mer-opplegget :)

Vårt første møte blir om en ukes tid, og fram til da har jeg litt nytt å henge fingrene mine i. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, men jeg tipper begynnelsen er et godt utgangspunkt. Hele sulamitten foregår i et helt nytt skriveprogram som jeg overhodet ikke er kjent med. Først og fremst må jeg derfor utforske litt der å prøve meg forsiktig fram! Det er gøy å lære nye ting, det er gøy å få en utfordring, men samtidig bittelitt skummelt. Man vil jo ikke skuffe på noen som helst måte. Heller tvert i mot, selvfølgelig :)

Wææ. Det føles ganske godt!
Ønsk meg lykke til :)