onsdag 18. mai 2011

Outfit!

Teo har blitt ganske opptatt av klær, og har klare meninger om hva han skal ha på seg og ikke. Lurer på om det har smittet litt over fra mammaen hans? Hmmm.. Uansett, joggebukse og alt som kan minne om joggebukser kan han ikke bruke. Da må i såfall jeg legge godvilja mi til å komme med smarte ord som overbeviser han. Dressbukser er tydeligvis noe som kan minne om joggebukser....
Sammen ble vi enige om 17. mai outfit. Tiden da kun mamma bestemmer er forbi. Her skal Teo ha et ord å si også, og i dette tilfellet hadde også pappaen ett par ord på lager. Vi endte derfor opp med en litt tøff, avslappet, men også pyntet stil i år. Litt godt og blandet.
Han lyste av stolthet foran speilet før vi dro hjemmefra i går morges. Dette var riktig. Dette var typisk Teo. Alle var fornøyde! :)
Jeg er så stolt av han - men det har dere kanskje fått med dere, eller? ;)

8 kommentarer:

Julie sa...

Så tøff han var i klærne! Stilig gutt :-D

Jenny sa...

For en tøffing :-)
Og så kult (men kanskje litt slitsomt) at han vil være med å bestemme selv :-)

Monica Jensen sa...

Julie:
Takk for det, jeg synes han ble fin selv :)

Jenny:
Jaa, veldig tøff ;)
Det er litt slitsomt, men som regel går det greit for vi er som regel nokså enig når det kommer til hva han skal ha på seg :)

Smykkas sa...

Dette var en tøff liten kar. Det kan være en prøvelse når de vil være med å bestemme selv, men tenk hva det betyr for din vesle prins?

Klem

Smykkas sa...

Herlige liten tøffing.

Klem

Nette´s lille Drømmeverden sa...

he he det er rart hvor fort de lærer seg hva de vil og ikke vil ha på seg. kul var han :)

Min på snart 4 år, skal bare ha kjole på og det må være lomme på, og skal ha på stømpebokse med fot.
Det er nesten en krangel vær dag :/

kjempe fine bilder fra 17 mai, ser ut som dere har hatt en super dag. fin bunad du hadde på deg.

Klem Anette

Monica Jensen sa...

Smykkas:
Ja,selvom det av og til kan være en liten kamp, så er vi stortsett enige om hva han skal ha på seg. Da føler han at det er han som har bestemt det helt selv,og det er ingenting som er bedre enn å se han lyse opp på akkurat den måten! Superstolt av seg selv som har blitt "stooor dutt" ! :D

Monica Jensen sa...

Anette:
Hehe, det er vilje i disse barna våres. Bra det! tenk at de bryr seg SÅ mye om hva de har på seg i så ung alder? DET er nesten skremmende! Hvordan er det da om 10 år?

v hadde en veldig fin feiring. hva med dere? takk for det,den er fra oppland :)