fredag 20. mai 2011

Pølsefest!

Den siste uka har jeg vært ganske sliten. 17. mai tok på. Det har dere vel alle fått med seg?! For all del, en kjempefin dag, men en lang dag med full rulle. Det kan slå pusten ut av den beste, i dette tilfellet meg ;)

Jeg har derfor brukt nettene godt. Her en natt lå jeg skikkelig hardt på trynet mitt. Det resulterte i en del øyevipper fattigere. Nå er jeg heldigvis flink med den derre sminka, eller - jeg klarer i hvertfall å få fokuset bort fra det øyevippefrieområdet, men kommer du innenfor min intimsone (sånn som mannen på butikken gjorde), så kan man se at halve øyet mitt faktisk mangler øyevipper. Kult!

Det var jo heller ikke rart at jeg hadde vondt i føttene på 17. mai. De er nemlig helt knallblå. Eller, det var vel en liten overdrivelse... Den ene tåa mi er sånn blålillaish. Jeg begynte å lure på hvordan jeg hadde klart det, men så kom jeg på det i går når jeg sto i dusjen - og mistet den enorme tunge shampooflasken min rett på tåa. Det anbefaler jeg ikke asså, med mindre du er en idiot!

Vel, over til hygge. 17.mai er jo en stor pølsedag. Her jeg jobber nå er det også pølsedag. På forrige jobben hadde vi kakefredag, mens her er det pølsefredag. Da kommer alle gutta opp fra verkstedet, bilene sine og gud vet hva de jobber med, og samles på kjøkkenet for en real pølsefest! Det er så hyggelig så ;) Jeg blir også en reser på å koke pølser... Nå blir far stolt, han har jo trossalt hatt karriere som pølsekoker før. Eller kioskeier - kall det hva du vil :)

Nå blir det godt med helg. En helg med Teo. Vi har ingen spikra planer, men kjenner jeg oss rett finner vi nok på noe lurt :) Jeg gleder meg så mye til å hente han i barnehagen at det klør i fingrene mine!! ♥

3 kommentarer:

mammaKine sa...

KOS deg med fri og barn. Jeg har også fri og det skal bli godt!
Ha en fin helg, stor klem fra meg :-)

Anonym sa...

Husk pølser skal ikke koke, eksperten

Monica Jensen sa...

I know...de skal TREKKE - og det er det jeg gjør ;) pølsekoker hørtes litt bedre ut enn pølsetrekker da.... :D