søndag 12. juni 2011

Fra spøk til revolver

Denne helgen har bydd på mye morro, flere gledestårer, tid med gode venner, et par blåmerker og en anelse fylleangst. Det er vel kanskje sånn som følger med? Nå blir det godt å være mamma på fulltid igjen, slik at jeg kan føle meg litt ansvarsfull og voksen igjen.

De neste timene skal gå med til jobb. Jobb som jeg hadde bestemt meg for at skulle bli gjort i går, men det var kanskje en litt vel optimistisk tankegang dagen derpå. Så den ene dagen i uka med sol skal bli brukt foran dataen. Sånn er det.

I morgen begynner bursdagsuka mi. Ja, du leste riktig, jeg gir meg selv en hel uke! :) Da braker det løs med kakebaking og familieselskap hjemme hos meg. Med de nærmeste. De 30 nærmeste. Familien vår er nesten ikke noe stor.... :) Det er alltid koselig å samle familien, da!

Jeg får hive meg rundt. Det er nok å ta tak i før luringen kommer hjem. Ha en flott søndag i det fiiine været!

Ingen kommentarer: