tirsdag 21. juni 2011

Hadet, mamma!

Det er så deilig når man har god tid om morgenen. God tid hjemme til tull og tøys, god tid til å si hadet i barnehagen. Da er det litt lettere for samvittigheten å haste videre til jobb når man vet man har fått tid til noe annet enn stress om morgenen. I dag var en sånn dag :)

Da vi kom oss til barnehagen ville luringen spise enda litt mer mat (på tross av at han hadde spist to brødskiver før vi gikk ut døren). Han ville gjerne at jeg skulle sitte sammen med han når han spiste, og det var med stor glede at jeg kunne se på klokken og faktisk si ja. Jeg trengte ikke å si noe eller gjøre noe. Bare sitte der. Det gjorde han fornøyd.

Da frokosten var ferdigspist løp han for å leke med de andre barna. Det var ingen tårer. Det var ingen liten gutt som sto klistret til vinduet. I dag var det helt greit at mamma dro. Jeg fikk en kjapp hadekos, og i det jeg gikk ut døren så han på meg, gliste og ga meg et slengkyss!

Mamma's herlige gutt!  ♥


2 kommentarer:

Kristine sa...

Så deilig med slike dager. Og for et herlig bilde av dere! :D

Monica Jensen sa...

Takk. Liker det bildet så godt. Ekte glede! :)