onsdag 29. juni 2011

Karma is out to get me!

Nå om dagen føles det virkelig ut som Karma er ute etter å ta meg. For all del, mye bra skjer også, men midt blant disse positive tingene skjer det "småting" som gjør meg så vanvittig sliten og lei meg.. Så; her begynner klagingen:

I går fikk jeg vite at skattepengene mine ikke kommer før etter sommeren. Greit nok, ting ordner seg, men når man forventer å få en grei slant med penger nå blir man litt deppa når man får vite at de kanskje ikke kommer før om et par måneder. Budsjettet mitt ser i hvertfall litt anderledes ut for sommeren nå :)

På vei hjem fra jobb i går kom det en veldig rar lyd fra bilen. Jeg følte hjulene mine var løse, så jeg stoppet langs veikanten for å sjekke ut dette. Neimen hadde jeg ikke rett. Flere av boltene(?) i det ene forhjulet var løse. Jeg fikk stoppet en bil med en pappa i fra barnehagen. Han skrudde fast begge forhjulene, som faktisk var i ferd med å falle av - begge to. Det kunne fort blitt farlig!

Ellers om dagen har jeg en indre uro. Jeg sovner sent, sover dårlig, og i tillegg har jeg en liten luring i hus som våkner i fem(!)tiden. Jeg føler jeg går rundt på autopilot. Jeg er så utslitt at jeg må konsentrere meg for å holde øynene åpne, stå oppreist og ikke minst klare å se på veien når jeg kjører. På grunn av dette er jeg nok unaturlig klumsete, og slår meg på alt jeg er i nærheten av. I stad klarte jeg for eksempel å dytte en binders langt under neglen.... Au!

Det er straks ferie og det skal bli godt. Jeg kan jo ikke klage. Allikevel føler jeg at Karma er litt ute etter meg om dagen. Jeg mener det holdt å løsne forhjulene mine, foråsiresånn, så det er greit nå. Føler jeg går med 1000 kilo på mine skuldre og bare venter på Karmas neste stunt. Kryss fingrene for at jeg har ingen grunn til å bekymre meg! :)

3 kommentarer:

Ina sa...

aiaiai.. kjenner meg godt igjen her altså-.. :/ Har det litt på samme måten for tiden. Får satse på at vi klarer å holde oss oppegående fram til ferie å at ting da vi bedre seg. Lykke til hvertfall! ;D

Jenny sa...

Snu den rundt og tenk at hjulene ikke falt av! Du rakk å skjønne hvor det bar hen :-) (hør på hu som pusher kognitiv terapi) ;-)

GOD SOMMER!!!

grnklg@yahoo.com sa...

Uff,ja jeg vet sååå godt hva du snakker om!Håper du og sønnen din får en fin ferietur! Forhåpentligvis med ferie fra karman også!:)