lørdag 18. juni 2011

Vekk aldri en sovende hund

Overgangen mellom søvn på dagtid og ikke er ganske tøff for minstemann. Jeg regnet med det, men det er allikevel litt trist å se han utslitt etter barnehagen. Plutselig faller en del av kosetiden våres vekk. Ettermiddagene har for få timer, døgnet generelt har for få timer!

Etter middag i dag stusset jeg over hvor rolig det plutselig var blitt i stua. Ingen sang. Ingen babling. Ingen latter. Jeg tittet ut fra kjøkkenet, og der lå han, midt på gulvet, og sov (med plaster på hver arm etter sykehusbesøket i dag tidlig). Stakkars flinke, tøffe gutten min ♥
Klokken var plutselig blitt en del, og jeg fikk selvsagt dårlig samvittighet med en gang for at jeg ikke la ordentlig merke til hvor sliten han faktisk var, slik at jeg hadde rukket og stelt han og kanskje i det minste lest en bok for han før han sovnet. Alt vi mammaer skal tenke på. Spesielt jeg. Jeg er en veldig tenkende person! Før klagde jeg over at han "aldri" sovnet, mens nå sovner han litt for fort ;)

Resten av kvelden har jeg sittet med fingrene på tastene og nesa godt ned i dataskjermen. Jeg trooor jeg kan si at manuset er ferdig nå. Vi rakk det. Deadline er på mandag 20.juni. Jeg kan da ta helg med god samvittighet. I morgen ettermiddag skal Teo til pappaen sin, for jeg skal ha 11 venninner på middag og hvitvin. Med vin blir man fin!

Nå roper senga. Her går øya i kryss, det føles i hvertfall sånn. Jeg har noen dyrebare Teo&mamma-timer jeg må være opplagt til i morgen. Det blir nok en herlig lørdag, fra morgen til kveld :)

Sov godt, tittere!

3 kommentarer:

Lene J sa...

Ååå så søt han er! ♥ Og sovne sånn da, hihi!

Maria - Lykkelig tobarnsmor sa...

Gu for en skjønning :) He sjøl en 08 modell springande rundt her heime :) La deg til i blogglista mi :)

Monica Jensen sa...

Lene J:
Jaa,kjempesøt,men fikk litt vondt av han <3

Maria:
Tusen takk! Er veldig fornøyd med han! :D Har du? En liten gutt eller jente? En herlig alder :)

Så koselig! Legger til deg og! :)