tirsdag 19. juli 2011

Avhengig av Mr.Melk!

Folk er avhengige av røyk, alkohol, narkotika, sex, osv. Jeg derimot er avhengig av melk! Det høres kanskje ganske så uskyldig ut, men når melk er det produktet som står øverst på listen over fyfy-ting å dytte i munn kan det bli et ganske stort problem....

I lang tid nå har jeg holdt meg helt unna melk og diverse andre produkter (skrev et innlegg om det her om dagen), og jeg har aldri vært så fin i magen før. Formen har virkelig vært på topp. Det har vært deilig. Dessverre(?) har jeg en liten gutt i hus som også er veldig glad i melk, og han må jo få melken sin...Når det står iiiiskald melk i kjøleskapet og frister meg dag etter dag sprekker jeg til slutt. Enkelt og greit. Den dagen var i dag!


Jeg har tittet i kjøleskapet hundrevis med ganger i ettermiddag, siklet på melken, men fornuftig lukket døren og tuslet ut av kjøkkenet igjen.. Det eneste som har stått i hodet på meg er faktisk melk. Til slutt bare kastet jeg i meg en halvliter melk og frokostblanding jeg! Rett og slett. Morgendagen blir et helvete! Hvorfor melk være så forbanna godt?


En gang drakk jeg melk som hadde gått ut på dato for 10 dager siden. True story! Ikke si æsj.. Ok da,du får lov. Det sier i hvertfall litt om hvor avhengig jeg faktisk er. Jeg drømmer om melk. Nå fikk jeg lyst på enda mer melk... Da jeg var gravid drakk jeg 3-4 liter hver dag. Også true story!

Viljestyrke? Hvor er du? Alt annet klarer jeg jo å holde meg unna med glans!!

4 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Haha, ej må berre le. Og så melk da! Men det e no lite kult at du ikkje kan drikke det, når du lika det so godt. Sende litt viljestyrke til dej, ikkje frå mej sjøl - for det eig ikkje ej. Men kanskje noken he til overs? ;)

Marianne sa...

Hei:) Kanskje dette kan være et godt tips for deg? Tines variant av laktosefri melk? Den smaker helt ærlig ikke annerledes og magen din vil forhåpentligvis sette bedre pris på det!

Monica Jensen sa...

Marianne:
Takk for tips. Får jeg kjøpt den i vanlig matbutikk? Gull om den gjør magen min mer fornøyd :))

Marianne sa...

Ja de fleste matvarebutikkene skal ha den altså:-)