søndag 31. juli 2011

Barna's sommerfest! :)

For en herlig dag i varmen!
Vi har vært hos Martin og Linda. Sønnene deres på 2 og snart 1 år inviterte nemlig Teo og flere andre barn på sommerfest :) Både stor og liten storkoste seg. De har virkelig lagd i stand et paradis for små barn bak i hagen!


I tillegg til grilling, bading og lek dro alle barna på skattejakt. De fant fram skattekart, og til slutt fant de også selve skatten. Veldig spennende, og stor stas for en liten sjørøverfrelst luring :)

Ikke snakk om å være redd for å få vann over hodet. Sto på kanten og kastet seg ut i vannet. Igjen, og igjen. Gutta var ville i bassenget!

Da det nærmet seg leggetid dro Teo og jeg hjem. Jeg ordnet han for natten, deretter tok vi turen tilbake til Martin og Linda. Han ble lagt der, og så var det klart for litt voksentid. En perfekt dag i sola fra morgen til kveld :)

Nå kom vi nettopp hjem. Teo sover søtt, og jeg skal legge meg jeg også. I morgen tidlig drar vi opp på hytta. Klar for en dagstur, med forhåpentligvis fint vær! Sommerklem fra meg**

Ingen kommentarer: