fredag 15. juli 2011

Brøyt isen!

På krabbefisking med pappaen sin en sommerkveld :)

Da det så ut som om alt håp var ute klarte jeg jaggu å bryte isen. Stikkordet her er musikk. Musikk kan brukes til alt og i alle situasjoner. Det hjelper meg gjennom alt, også når sønnen min på 2,5 år tilsynelatende hater meg!

Han lå jo som nevnt på sofaen og furtet for harde livet. Jeg satte på en av mange go'låter og begynte å danse. Han lå på sofaen og fulgte med. Gliset kom smygende, rockefoten begynte, og før jeg visste ordet av det danset han rundt på gulvet med meg mens han lo med sin herlige latter. Yes. 1-0 til mamma! ;)

På gulvet lekte vi Kaptein Sabeltann, Grusomme Gabriel og hytte(?) i hvertfall 1,5 time. Plutselig la Teo armene sine rundt halsen min og sa med et smil "jeg er hjemme!" ♥

Resten av kvelden har bare vært kos! En del spørsmål om pappa har det vært, men det skulle jo bare manglet :) Nå sover han...nesten. Han sover egentlig ikke i det hele tatt. Han sitter i sengen min og ler - høyt! ;) Rutiner er fortsatt litt fucked up, hvertfall nå i kveld. Men det går greit. I morgen blir det andre boller. Jeg skal straks legge meg, hvis jeg klarer å rive meg løs fra data og musikk :)
Ha en fin fredagskveld!

Ingen kommentarer: