fredag 1. juli 2011

En dag på farten!

Da vi våknet i dag var det litt overskyet. Derfor fant vi ut at vi skulle dra med oss gutta til aquaparken ett stykke unna. Vi pakket oss inn i bilen og dro avgårde. Da vi derimot omsider kom fram til aquaparken (som ikke består av bading, men av dyr) holdt vi på å smelte littegrann, men det var uten tvil verdt det. Vi hilset på pingu og hele happy feat-gjengen, vi tittet på seler og det hele ble avsluttet med delfinshow. Det var veldig stas, og Teo lo hysterisk hver gang en delfin hoppet opp i lufta :)

Vi har også fått tid til avslapping i dag. Så langt det går an å slappe av med to guttevalper løpende rundt oss, som utrolig nok klarer å krangle om alt mellom himmel og jord ;)

Nå er gutta lagt for kvelden. Vi skal lage oss litt god mat og dele en flaske vin. Og ikke minst nyte stillheten - så lenge den varer :) God kveld!

4 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Åh, virka som om dokke he det perfekt på tur! :D Veiret kan ikkje vere på topp heile tida, og dokke he jo funne en kjempe kjekk plass å vere, når veiret e litt grått! supert :D Håpe vinen va gode, og at dokke fe fineveir ;) Klem ;)

Hanne sa...

Så nydelige bilder! Teo ser VIRKELIG ut til å kose seg! EKTE glis! :)

Muffylove sa...

Ja det va sikkeli glis! Så bra at dere har en flott ferie :) Go helg vidre :)

Monica Jensen sa...

Elisabeth:
Topp sted! Vi storkoste oss. Det var den ferieuka,som løp av gårde litt for fort :/ God sommer til deg og dine :)

Hanne:
Ja, det er et skikkelig EKTE glis! elsker de bildene :)

Muffylove:
God helg til deg og dine også :) Ja,et ekte herlig glis :)