fredag 29. juli 2011

En natt på haugen

 Å våkne opp på St.hanshaugen i dag til sol og sommer var ikke å forakte. Riktig nok i en leilighet, ikke på selve haugen. Jeg er jo ikke en uteligger... Uansett, St.hanshaugen vil alltid være mitt drømmebosted. Mitt drømmebosted som trolig aldri vil gå i oppfyllelse. Da jeg var liten jente bodde jeg der, rett ved "Idioten", og hver gang jeg trasker på haugen drømmer jeg meg tilbake. Det er dog ikke et sted jeg vil at Teo skal vokse opp, og den dagen mine barn (for ja,jeg må jo ha flere av disse vidunderlige herlige små menneskene) flytter ut er jeg trolig ganske så satt der jeg bor,så det får bare bli med tanken - og drømmen. Da er det ekstra kos å ha to kusiner som er bosatt på haugen, slik at jeg kan late som innimellom :)


I går kveld var vi samlet hos Pernille. Vi spiste sushi, og da klokken nærmet seg 21 tok vi på skoene og trasket ned til byen. Byen er dekket av blomster. Det var vakkert å se på. Byen var også full av mennesker. Mennesker som smilte til deg. Noen som gråt. Det var helt spesielt å være der nå. Solen skinte, politet sto plassert på alle hjørner. Det var en veldig spesiell stemning. Det som har skjedd er jo helt surrealistisk, selv når man står der og ser på det hele, så klarer man likevel ikke å forstå at det faktisk har skjedd. Men det har det, dessverre, i aller høyeste grad!

I dag er det sommer i lille Norge. Hvertfall her jeg befinner meg. Jeg krysser fingrene for at go'været holder seg. Jeg har nemlig lille luringen min hjemme i helgen, og vi skal kose oss. Få masse ut av dagene og nyte livet. Det er viktig!

God helg til alle dere. Igjen,takk for at dere titter innom :)

Ingen kommentarer: