mandag 18. juli 2011

En ridder i hvit morgenkåpe!

Livet som singel alenemamma er givende på så utrolig mange måter, men det er ikke å stikke under en stol at det kan bli litt lite....passion! Jeg sendte en sms til min gode venninne Hanne, etter å ha sett en episode med "trekant" (latterlig fantastisk program dere, sånn forresten), der jeg påpekte at jeg var ikke en av de 1,6 millioner menneskene som har sex i dette sekund.. Tilbake fikk jeg et svar som fikk tankene mine ned på et fornuftig plan igjen, som: "jah, å være evig singel det er kanskje ikke så værst eller?" Takk Hanne! :)

Plutselig sitter en ridder i hvit morgenkåpe og tøfler på do og driter mens han synger Vikingarne sanger til deg for full hals....etc. ;)

Ja, takk. Da snakker vi ikke mye passion!

Det er godt med svake øyeblikk der savnet etter en verre halvdel er stort. Det er enda bedre med gode venninner som klarer å sette litt perspektiv på ting for deg ;)

Neida, jeg er nok ikke bitter og alene i all evighet. Men en stund til? Ingen tvil!

2 kommentarer:

Hanne sa...

Hihihi :) Nå ble jeg litt fornøyd med meg selv!

Monica Jensen sa...

hihi,BRA!! :))