fredag 22. juli 2011

Feil film på feil kveld

Jeg ser på CSI som skrekkfilm. Å se Black Swan en kveld jeg måtte hjem til en mørk og ensom leilighet alene var overhodet ikke rette valget. Derfor ligger jeg i skrivende stund og blogger. Greit å få fokuset litt bort fra ekkel film, og over til noe hyggelig!

Teo synes ikke det er helt greit å være tilbake i barnehagen etter ferien. Nye voksne å forholde seg til, og få barn. Pluss at han gjerne kunne tenke seg noen late dager hjemme med mamma (jeg skulle så sårt ønske vi hadde noen flere feriedager sammen). I dag var det derfor deilig å kunne levere han hos mormor/mamma. De skulle nemlig ha en kosedag, og gjett om dagen ble bra!! :)

De besøkte nevøene til mamma og Jan på 2 og 5 år. Der kjørte de "traktor" og lekte i det nydelige været. Det var en fornøyd gutt jeg møtte så fort jeg var ferdig på jobb :)


Kosedager er gull verdt!! ♥

Ingen kommentarer: