torsdag 14. juli 2011

Hei!

Titter raskt innom. Jeg er opptatt med å holde meg opptatt om dagen. Her går det i ett, døgnet rundt. I like! I går var det venninnemiddag, lang gåtur i sola, et par glass vin og film med kompiser, sove noen få timer, deretter jobb. I dag er jeg spent på hva ettermiddagen har å by på. Først og fremst tenker jeg powerwalk med Sarah. Vi har mye frustrasjon å gå av oss!


Resten av døgnet får jeg ta som det kommer. For det kan jeg nemlig gjøre i kveld, ta det som det kommer. I morgen kommer hjertet mitt hjem igjen! Da er hverdagen for fullt tilbake igjen,og den neste tiden vil bestå av jobb og barnehage. Sommeren var så alt for kort i år, men håper allikevel at vi skal få smake litt på den på ettermiddagene og i helgene. Vi skal gjøre det beste ut av det. Her skal det nytes!

3 kommentarer:

Hanne sa...

Så bra at du "unnskylder" deg for å ha blogget lite når du faktisk har hatt blogginnlegg hver dag ;) hihi :) deilig å være opptatt noen dager!

Monica Jensen sa...

Hehee.. Nja,er vel heller at "blogglysten" ikke har vært der på tross av innlegg,og da føler jeg innleggene blir litt så som så :D

Anonym sa...

OMG! LOOK like 1million dollar