tirsdag 12. juli 2011

Jeg måtte bare..

Se hvem jeg ikke klarte å holde meg unna i dag a! :)


På vei hjem fra jobb i dag tok jeg plutselig en U-turn og vrengte bilen avgårde til Eirik. Jeg fikk en følelse i kroppen som bare skrek; nå jeg se Teo! Litt sånn som jeg følte daglig den første tiden (året) han gikk i barnehagen..
 
Det var koselig å se han. Ingen tvil om at han koser seg. Han lever et litt anderledes liv hos pappaen sin enn hjemme ;) Hvertfall nå som det er ferie. Eirik er en veldig rolig type, jeg har mark i ræva. Det er vel hovedforskjellen. Virker som Teo setter pris på begge deler da, pose og sekk.
 
Da jeg skulle dra ble jeg litt trist. Så ut som Teo la litt merke til det. Jeg slang derfor på meg solbrillene og klistret på meg gliset. Tutet litt for å gjøre stemningen enda bedre. Da var Teo fornøyd. Han sto og lo utenfor bilen mens han vinket iherdig. Heldigvis så han ikke tårene som trillet bak de store solbrillene. Det blir godt å få han hjem på fredag :)
 
Jeg skal innrømme at jeg er en smule avhengig av han.. Kanskje ikke så rart! Vel, i mellomtiden skal han fortsette med å kose seg hos pappaen sin. Gjøre gutteting, uten innblanding fra mammaen sin ;)

Ingen kommentarer: