lørdag 16. juli 2011

Norsk sommer på sitt beste!


I dag da vi våknet til strålende sol var det én ting som sto i hodet på meg, nemlig "stranda"! Jeg sendte straks en melding til Marlen, som jeg vet at er å finne på stranden med sine småtroll så snart solen titter fram. I dag var intet unntak. De var allerede på plass :)

Jeg lagde i stand noe lunsj, pakket frysebagen og sekken, smørte inn luringen med solkrem og hastet ut døren. Resten av dagen har vi kost oss på Skiphelle i Drøbak med en fin gjeng.

Nå har luringen sovnet(!) Det er litt krise. Det betyr enten at han sover rundt og våkner i morgen tidlig....i natt. Eller at han våkner snart og finner det for godt å holde meg med selskap resten av kvelden. Jeg må få han opp, fort som fy (lettere sagt enn gjort). Han er også full av sand. Kan ikke ha sand i senga. Angst!

Det er på kvelder som dette jeg merker at jeg savner noen.. Lørdagskveld, når sola skinner, luringen sover og alle single venninner er ute på vift. Da hadde det ikke vært så dumt med en armkrok! I stedet blir det kvalitetstid med meg selv, dataen og musikk - ganske likt som alle andre kvelder!
Klem fra meg**

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så deilig med en dag på stranden! :)
Lenge siden jeg har kommentert nå, så jeg må bare si jeg misunnet sydenuken deres, så ut som dere storkoste dere!

klem

Monica Jensen sa...

Hei Tonje! Er alt bra med deg? =)
Uka i Spania var gull verdt :))
Klem tilbake <3