tirsdag 26. juli 2011

Rosetog i Ski


Teo og jeg valgte å gå i rosetog i Ski sentrum. Når man har med seg en liten en er enorme folkemengder ikke alltid det beste. Det angret jeg ikke ett sekund på, for det var veldig mange mennesker som var samlet i Ski også, med både roser og fakler.

Teo og jeg plukket opp Hanne og ungene på veien. Deretter møtte vi farmoren til Teo i Ski, og mannen hennes, Per. Det var godt å være med både familie og venner på en sånn markering.


De små forsto nok ikke hvorfor vi var samlet der. Av og til er det greit å være liten og uviten. Teo synes det derimot var stas å få holde rosen, å legge både mamma sin rose og sin egen ned i blomsterhavet (som dog var en del mindre i Ski enn i Oslo).Det hadde nok vært en litt anderledes opplevelse for oss voksne om barna hadde vært hjemme. De løp til alle kanter med store smil om munnen, og fokuset var stort sett rettet mot dem. Det føltes feil, men samtidig så veldig riktig. I en sånn tid er det godt å være med de som betyr mest for deg.


Rosetoget ble avsluttet oppe ved Ski Nye Kirke. Der var enda flere kjentfolk samlet. Vi fikk gitt hverandre klemmer og vi fikk sett hvor glade og uvitende alle barna våres var, heldigvis. Dagen ble avsluttet med en tur i brannbilen, til Teo sin store glede, før vi dro hjemover sammen med Farmor og Per.


"Right now I would rank Norway as the largest country in the world, I have never seen anything like it"- Barack Obama

Ingen kommentarer: