tirsdag 12. juli 2011

Skjerp deg a, Mon!

Herregud, for en sutrekjerring jeg har vært i dag. Bra dag ble til dårlig dag. Egentlig uten å vite heeelt hvorfor. Plutselig slo det meg i stad, da jeg satt å prata med meg selv (...) : "Seriøst, Mon, skal du sitte her å sutre resten av kvelden?! Skjerp deg a!" Like etterpå hadde jeg tatt på meg joggisen og var ute på tur. Det føltes godt. Lufte hodet sitt litt. Bevege seg litt. Da jeg kom hjem tok jeg øvelsene fysioterapeuten min har vist meg. Jeg har nemlig kanskje fått senebetennelse i hofta, og derfor må jeg ta øvelser som får musklene mine til å slappe av, i og med at jeg anspenner dem hele tiden. Ja, jeg har vondt! Nok om det..

Deretter satte jeg på spotify og go'lista og danset med støvsugern gjennom hele leiligheten. Å vaske gjør meg kanskje ikke så glad, men det er en måte å få ut frustrasjon på. Pluss at nyvasket leilighet gjør meg glad. Vinn vinn!

Nå er jeg nydusjet og har nettopp mekket meg dagens kveldsmat. Jordbærsmoothie. Knallsur, men just the way I like it! Mums!


Utrolig hvor lite som faktisk skulle til for å snu humøret mitt. Da blir morgendagen bra. Jeg bare vet det. I morgen blir det venninnetid. Ikke noe er bedre enn det når Teo er hos pappaen sin. Venninnetid slår omtrent alt! :)

SMIL fra meg ;)

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Kos dej med venninde tid, det e viktig :)
Bra at den dårlige dagen vart en bra dag til slutt. Kan tenke mej du NYTE fritida no, og reine leilighet :)

Monica Jensen sa...

Veldig viktig,og takk :)
Vel, nyter ikke fritiden så mye som jeg trodde. Savnet overgår det litt. Men jeg prøver, og i dag skal jeg i hvertfall få en koselig ettermiddag/kveld med en god venninne :)
Ha en fin dag!! :D og takk for alle dine søte kommentarer :)