mandag 18. juli 2011

Snart 3 år - det merkes :)


At 2åringen i hus nærmer seg hele 3 år med store skritt merkes godt. Her snakker vi trass på en helt ny, slitsom måte. Han tror til tider han er sjefen, og jeg tar han støtt og stadig i å prøve og kommandere meg rundt. Jeg biter ikke på, så det er nytteløst, men du skal ikke tro at han gir seg med det første. Han er sta. Lurer på hvem han slekter på der.....  Verden går ofte under her hjemme. Når man er 2, nesten 3 år, er det ikke så mye som skal til før verden nesten går under. Håndkleet du blir tørket med etter kveldens dusj kan være hakket for lite, for eksempel. Det er jo ganske krise!

Det er gøy å se han utvikle seg og vokse til. Det er gøy å se hans sære sider. Det er gøy å se hvordan han plutselig leker på en helt ny måte, med rollespill og hyttelek. Det er gøy å se hvor mye jeg faktisk kjenner meg igjen i han. Allikevel er det litt slitsomt.. :) Hver alder har sin sjarm - og hver sin slitsomme periode!

 
I dag har vi kost oss med pizza og Brannman Sam, Teo har fått sine første tatoveringer (rory racerbil), vi har sloss for å få tatt kveldsdusjen, vi har lekt bebis i håndkle og mamma har fått susset masse, vi har vært uenige sånn til og fra i hvertfall tre kvarter om hvem som skal hente drikkeflaska Teo slengte bort i en krok i ren frustrasjon i stad.... Jada, her går det veldig opp og ned, men stortsett koser vi oss masse!
Jeg merker at han nærmer seg 3 år ;)

Nå sover luringen. Jeg skal få unna litt husarbeid, med musikken på full guffe - så klart. Musikk er virkelig terapi asså. Har jeg sagt det før? :P
Klem fra meg (som ikke har tre mongispupper,selvom det er urovekkende mange kløfter på bildet over)!

4 kommentarer:

Hege sa...

Digger at han har rosa smokk <3

Monica Jensen sa...

Det er jentesmokken hans :P Når han møter på noen av gutta stopper han opp,snur seg bort,og putter den fort som f i lomma :D såå søt!! :)

Anonym sa...

Husk det kan være noen der ute med mongoloide barn.

Monica Jensen sa...

Det er jeg fullt klar over!

Hva tenker du på da? At jeg skriver ordet "mongispupper"? Jeg regner med at folk klarer å skille mellom virkelighet og tull, og ikke tar seg nær av det på tross av at jeg bruker det ordet...

Kunne fint funnet på å skrevet ordet "neger" i et innlegg også for eksempel, uten at det hadde vært rettet mot noen,eller ment stygt på noen som helst måte!