fredag 15. juli 2011

Som forventet....

Nå har lille solstrålen kommet hjem fra pappaen sin. Eller skal jeg kalle han for tordenskyen.... Mamma er ikke kul. Teo er ikke blid. Jeg har hele uken tenkt at det kommer til å komme hjem en furten gutt på fredagen. Det skulle vise seg at jeg hadde rett. Her skal mamma straffes, det er det ingen tvil om!

Hvis jeg får han til å se på meg, så ser han på meg med det morskeste blikket jeg noengang har sett i hele mitt liv. Asså, vi snakker morsk. Skummelt morsk! Tuller jeg med han blir han dritsur. Er jeg nær han blir han dritsur. Prater jeg til han klikker det for han. Egentlig får jeg ikke engang lov å se på han.....

Detta var koselig dere! Nå ligger han i skrivende stund og furter på sofaen.... Jeg skjønner at det må noe skikkelig "ass-kissing" til for å få den fornærmede sønnen min i godt humør igjen! Jeg vet bare ikke helt hvor jeg skal begynne. Godteri? Barne-tv? Jeg har nemlig allerede prøvd mosekose og kiling - ikke en hit!

Ønsk meg lykke til! Det er jo litt trist for mammahjertet da.. Men jeg tror ikke han kommer til å være sur på meg i hele evigheten. Eller....?!

2 kommentarer:

Hanne sa...

Det går nok fort over tenker jeg! Og du trenger virkelig ikke å få dårlig samvittighet selvom han prøver seg på det. Gir du etter med masse dulling og godis osv vet han hvordan han skal vri deg rundt lillefingeren neste gang også, så jeg tror jeg ville oversett oppførselen og sett om den gir seg til i morgen :)

Elisabeth Ingeborg sa...

Dei små e kun langfurtande med dei dei e aller mest glad i. For med andre so glømme dei det fort. E rart, men meget sant!
Får håpe dokke kom til enighet, og e bestevenna igjen <3