mandag 18. juli 2011

Tusen takk!

Dette er et innlegg til dere. Jeg vil starte med å skrive: Tusen takk!

Nå er jeg på det fjerde bloggåret mitt og jeg begynner å nærme meg 2000 innlegg. Jeg har stått på, jeg har delt mye, det er det ingen tvil om ;) Men det har vært mitt valg, og jeg veier så klart mine ord her på bloggen! Når man gir såpass mye av seg selv er det ekstra gøy når man får tilbakemeldinger på det man skriver om, eller skrivemåten. Man føler at man blir satt litt pris på, og man får en ekstra motivasjon til å fortsette og skrive og dele.

Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg når dere legger igjen kommentarer her på bloggen, når en jente jeg ikke har pratet med på mange år legger igjen en melding på facebook om at hun nesten ikke klarte å rive seg løs fra bloggen, når nabodama påpeker at hun liker skrivemåten min - eller når mail dukker opp med ord som "takk, du setter ord på hvordan jeg føler det!" Så igjen; tusen takk!

Jeg vet om mange som leser bloggen min, men så klart er det en hel del med ukjente fjes der ute også. Jeg har skrevet dette før (for type 3 år siden),og nå er det på tide å skrive det igjen; Hvem er du? Hvor er du fra? Og hvordan forvillet du deg inn her? Har du en blogg, legg gjerne igjen link, så jeg kan bli bedre kjent med deg også :)

Og til alle dere som ikke legger igjen en kommentar nå - for ja,jeg vet det blir mange - vær så snill og trykk på facebook LIKER-knappen på høyre side. Her om dagen klikket det for den, og den gikk fra 86 stykker til 4 stykker. Kanskje du kan hjelpe meg med å nå fram til enda flere lesere! Gi og ta vet dere ;)

Ha en strålende dag i regnværet! Teo og jeg skal ha pizza-og filmkveld i dag. Kos,kos! :) 

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er en gutt fra Ski, en du kjente før :)

Monica Jensen sa...

Hvem?? :))

mammaKine sa...

Jeg leser bloggen din! Og kom inn på den etter at vi var på Tupperware party som DU holdt :-) Du skriver så fint, og jeg kjenner meg veldig igjen noen ganger. Tror gutta våre er litt like. Hehe.
Ha en fin kveld, klem fra meg.
Ps, jeg har trykket på facebook like knappen :-)

Anonym sa...

Jeg fant bloggen din pga BV, oktober 2008 forumet. Synes det er så morro og følge med. Man kjenner seg jo igjen i noen situasjoner:-) Du skriver på en flott måte med masse humor. Fortsett med det du gjør. Håper du møter Mr. Right snart...:-)

Anonym sa...

Jeg fant bloggen din gjennom lykkemammas blogg! Kjempe søt blogg og du er ærlig og jeg kjenner meg også igjen i mange sammenhenger, jeg er fra drøbak, men har flyttet derfra for litt siden.

Monica Jensen sa...

Så morro å lese!! :))

Flere,flere :)

Anonym sa...

Jeg kom innom deg gjennom lykkemamma, for mange år siden. Før du fikk Teo:) Hvordan jeg kom inn på lykkemammas side, det husker jeg ikke. Men er hvertfall fra Drøbak. Er noen år eldre enn dere, og kjenner dere ikke. Kjempekoselig blogg du har! Du er morsom og ærlig, sånt liker vi! :) Ha en fortsatt fin sommer! :)

Monica Jensen sa...

Så morro å lese, da har du virkelig fulgt meg gjennom morsrollen :) Gøy å høre at noen titter innom over så mange år!

Takk :) Ha en kjempefin sommer du også :)

Anonym sa...

Hei!
Jeg fant bloggen din via babyverden. Jeg har også en gutt født i oktober- 08, og syntes det er veldig gøy å følge dere. Kjenner meg igjen i veldig mye :D Også virker du som ei herlig jente!Ønsker deg lykke til videre :D

Marianne sa...

Marianne heter jeg, har kommentert på bloggen din tidligere og kommer også fra Drøbak. Jeg er god vennine med Christina Pedersen og fant bloggen din gjennom henne :o)

Elin sa...

Hei!
Jeg fant bloggen din gjennom Lykkemamma :) Syns du skriver så bra, og det er morsomt å følge Teo gjennom det du deler med oss :) Kommer opprinnelig fra Drøbak, men har flyttet til Siggerud (ja, av alle steder så ble det Siggerud-skogen! hehe)

Klem fra Elin

Sandra! sa...

Hei !
Jeg fant bloggen din ved en tilfeldighet når du var gravid og har lest bloggen din siden!
Jeg bor i Drøbak og har tvilling gutter som blir 2 år i Oktober.

Klem fra meg :)