onsdag 17. august 2011

1-0 til Monica!

En god stund nå har ikke blogglysten vært her. Jeg har blogget for å blogge, og ikke nødvendigvis fordi jeg har hatt så lyst. Sånn skal det ikke være, og da blir det fort til at innleggene er litt så som så. Spesielt i mine øyne. De siste dagene derimot har lysten kommet tilbake for fullt. Det merker dere kanskje ;) Og det er selvsagt takket være dere!!

Det å få tilbakemeldinger på skribleriene sine er gull verdt. Det gir deg motivasjon og lyst til å fortsette. Det sier kanskje litt hvor mye det faktisk betyr for meg, når det til og med er oppført som et punkt på lykkelisten min ;)


Kvelden har gått med til å ligge her, på sofaen, og slækken med musikk. Jeg har ikke fått hvile sånn 100% da. Jeg har nemlig hatt en flue her de siste dagene. Jeg har døpt han dust. Den har seriøst irritert vettet ut av meg. Nøkkelordet her er har ;) Jeg vant i kveld foråsiresånn. Rækkerten min og meg samarbeidet, og grillet til slutt fluen levende. Kall meg gjerne sadistisk, men det ga meg en enorm lykkefølelse. Det er en flue vi snakker om her.... 1-0 til Monica!

Nå skal jeg kaste meg i dusjen. Jeg har kjøpt en shampo, som skal ta knekken på kløen. Jada, jeg tror fortsatt jeg har lus ;) Avslutter med å minne dere på give away'n min. Meld deg på :)

Klem fra meg**

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei! Har aldri lagt igjen en hilsen til deg før, og har blitt en fast leser av bloggen din så tenkte det var på tide. Du er utrolig flink til å skrive, og innleggene dine er veldig varierte og gir morsom og interessant lesing. Så keep ut the good work :-)

Anonym sa...

Haha, det var godt du endelig ble kvitt dust da! :p
Jeg hadde en fin samling av familien hans på kjøkkenet her etter at "noen" hadde glemt å kaste frukten før vi dro på ferie.. Heldigvis er de bortevekk nå :p

Monica Jensen sa...

Anonym:
Tusen takk! kommentarer som det setter jeg uendelig pris på :) You made my day!

Tonje:
Ja, vet du..Dust gikk meg helt på nervene her. Jeg var på nippet til å bli sinnsyk! Enda godt det snart blir vinter :P