tirsdag 16. august 2011

Bare å glede seg!

Jeg sitter på jobb og klør. Dere vet, jeg tror jo at jeg har lus. I likhet med trolig hele vennegjengen min ;) De små krypdyra sprer seg raskt gitt. Èn ting jeg har lært i dag er at lus ikke kan hoppe i hvertfall. Folka på jobb er reddet, om det er tilfellet at jeg faktisk har lus... Jeg har skjemmet både Teo og mitt eget hår med lusekam. Foreløpig ingen funn, heldigvis, men jeg gir ikke opp med det første. Man må jo være 100% sikker!

Jaja, fra kløe til glede.. Dere må titte innom senere i kveld. Jeg kjører i gang en aldri så liten give away. Ikke til barna deres, ikke til bestefaren deres, men til dere damer ;) Kanskje er nettopp du den heldige vinneren! Jeg er veldig glad for at jeg får lodde ut akkurat denne tingen, nettopp fordi jeg har forelsket meg sånn i den selv!

Vi sees i kveld :)

Ingen kommentarer: