søndag 21. august 2011

Det er gøy å leke!

Jeg har aldri vært en mamma som liker å sitte på gulvet og leke med duploklosser, biler, osv. Da går det ikke lange tiden før jeg begynner å kjede meg. Heldigvis er Teo veldig flink til å leke alene, og det er jo viktig det også. Man skal ikke alltid være avhengig av foreldrene for å bli underholdt. Man må også kunne underholde seg selv.

Når det kommer til lek med litt mer action er jeg derimot i mitt ess. Her går det mye i dansing og herjing. Den siste tiden har vi også begynt å leke litt andre type leker, noe som er vanvittig morro. Vi leker "sisten" støtt og stadig. Eller; det går ut på at jeg skal ta Teo. Da løper han rundt her og ler hysterisk. Jeg elsker den latteren♥ Noe annet som også står høyt opp på listen om dagen er gjemsel. På fredag lekte vi gjemsel i 1,5 time. Vi lo konstant i 1,5 time. Jeg storkoste meg. Sånn lek er så morsomt!

"Den som ikke har gjemt seg nå skal stå!", sier jeg. Det første jeg hører er latter. Hmmm, hvor kan Teo være? "Si et lite pip!" Teo roper "piiip, mamma jeg er her", mens han ler. Det å finne han er virkelig et prosjekt ;)


Så er det han sin tur til å telle. Hver gang jeg sier "pip" ler han. Han hører at han nærmer seg. Jeg må si "pip" mange ganger. Jeg er litt mer dreven i gamet, jeg gjemmer meg ikke lenger under dyna med beina stikkende utenfor. Jeg gjemmer meg under skittentøysstativet, i badekaret, bak dører, under senger.. Da han står rett ved meg sier jeg "pip" enda en gang. Han finner meg og smilet hans går nesten rundt! Herlig!


Han elsker mine gjemmesteder. Jeg tror han tenker "smart, mamma, du er lur du!". Jeg rekker nemlig ikke engang å komme meg bort fra gjemmestedet mitt før han har satt seg ned på samme sted, og sagt "din tur å telle". Hmmm, lurer på hvor jeg skal lete neste gang? ;) Jeg bruker allikevel alltid litt tid på å finne han. Må jo i det minste late som at jeg ikke vet hvor han er. Bruker jeg derimot litt for lang tid røper han seg grovt selv, ved å titte fram ;)


Det er gøy å leke. Man glemmer nesten hvor gøy det faktisk er ♥

5 kommentarer:

Hanne sa...

Herlig innlegg og nydelige gladbilder <3

Karen Marie sa...

Herregud, så skjønn han er på det midterste bildet <3

E.S.E sa...

lek med barn er det beste som er :) Finnes ikke noe bedre enn en 100% ekte latter :) Dere er nydelige, og som sagt, får ikke nok av måten du skriver på, er herlig lesning :)

Monica Jensen sa...

Hanne:
Takk :)

Karen Marie:
hihi, enig <3 gullgutten min som alltid har et smil på lur :D

E.S.E:
Takk for det! Du er snill! :)

Silje... sa...

Så fint innlegg :) Dere er så søte :)