lørdag 6. august 2011

Det er så viktig!


Tid med venninner er det som kommer høyest opp på min liste, etter tid med Teo så klart. Det er gull verdt og jeg blir aldri lei. Det er de jeg kan le med, gråte med, prate med. Flere av dere kjenner dere kanskje igjen. Jeg har sagt det før, men det er lov å si det igjen, det siste 1,5 året hadde aldri gått om jeg ikke hadde hatt venninner som er der for meg!

 I går kveld kom Hanne en tur til meg. Hun hadde med bagen sin og var klar for overnattingsbesøk. Vi bestilte pizza og skravlet til langt på natt. Klokken løp fra oss. Det var godt å få litt tid bare oss to, med verken unger eller mannfolk løpende rundt oss. Det ble rett og slett en skikkelig jentekveld!

Da jeg våknet opp i dag og hadde selskap av en venninne var det ekstra koselig. Legge seg ned på sofaen med kaffekoppen og fortsette skravlingen. Bra start på en fin lørdag! :)

I skrivende stund ligger Hanne i boblebadekaret mitt og pleier kroppen sin, mens jeg kobler ut hodet på sofaen. Ja, jeg kobler faktisk ut når jeg skriver, det er min terapi! I kveld venter nok en venninnekveld. Denne gangen med middag, litt alkohol og ikke minst kjoler og skjørt. Gøy å pynte seg! Før hatet jeg den siste delen ;) Har jeg blitt en dame? Haha! De grå hårene mine tilsier i hvertfall det.... Jeg vil jo være jente for alltid!

Lille luring skal til Farmor og Besteper i dag. Han skal sove over der til i morgen. Det er viktig med litt tid med besteforeldre også. Jeg husker at jeg satte veldig pris på det når jeg var ei litta jente, så tipper det gjelder for han også. Litt tid der alt fokus er rettet mot han og muligheten til å bli litt ekstra skjemt bort. Det er jo ikke å legge skjul på at besteforeldre er litt slakkere i tøylene enn hva foreldrene er, akkurat sånn som det skal være :)

God lørdag, godtfolk! Klem fra meg**

2 kommentarer:

Monica Jensen sa...

Tusen takk for en superkoselig kveld og morgen :) Jeg innser jo nå at jeg publiserer dette fra din pc og dermed fortsatt er logget inn som deg, men latskapen lenge leve, jeg gidder ikke logge inn på min egen konto ;) Stooor klem fra meg. Altså, ikke Monica, men Hanne.

Hanne sa...

Håper du får en kjempefin kveld i dag og!! :)