onsdag 10. august 2011

En vakker dag...

Av og til er jeg en skikkelig jentete jente, selvom jeg til tider kan ha litt vanskeligheter for å innrømme det. Spesielt det siste. Jeg drømmer meg bort og fantaserer om fremtiden. Den siste tiden når jeg har gjort det har jeg bare måttet stoppe. Det har vært for skummelt. Vanskelig å forklare, men fremtiden har gitt meg litt panikk. Type på kanten til pusteproblemer. True story!

I går ble det ikke filmtitting. Tiden strakk ikke til. I kveld derimot ble det filmtitting. Med meg selv som selskap. I sofakroken satte jeg meg godt til rette med ullteppet over meg, klar for å snurre film. The notebook!

Jeg hadde et smil om munnen gjennom hele filmen. Jeg ble nesten forelsket, ikke i en spesiell person, men i selve filmen. Herregud, som jeg gleder meg til å forelske meg igjen. Jeg har egentlig ikke trodd at jeg noengang kom til å bli forelsket igjen. Jeg har jo denne veggen vet dere, den som er så alt for tykk og alt for høy.. Nå er jeg derimot ikke i tvil. Jeg skal oppleve det igjen. En vakker dag.. :)

Èn ting mindre å bekymre seg for når det kommer til fremtiden ;)

PS: Om jeg anbefaler filmen? Absolutt. Den handler om ekte kjærlighet. Klisjé? Ja, kanskje, men samtidig en av de fineste filmene jeg har sett!

2 kommentarer:

Eirik Esbensen sa...

The Notebook er en flott film ja, men den er en klisje...

Monica Jensen sa...

Det skal jeg overhodet ikke nekte for,nei :)